Witam
Mojego x2 mam juz od dawna, jednak od dawna w niego nie gralem, gdy wczoraj z wieczora postanowilem go zainstalowac na nowo zauwazylem ze na cd2 jest rysa przez ktora gra sie niechce zainstalowac ! =\
Cała noc spedzilem czyszczac ja i robiac cuda... ale nadal niedziała. Zastanawiam sie nad sciagnieciem obrazu z sieci, ale nie wiem czy wersja jezykowa bedzie sie zgadzac. Miał ktoś może podobny problem ?!
z góry thx za pomoc
x2 - problem =\
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Witka!
Najlepiej zrobisz kontaktując się telefonicznie z wydawcą czyli PLAYem. Zapytaj jakie są warunki wymiany płytki na nową, możesz zaznaczyć, że dostałeś taką przy zakupie. Jak się zgodzą, wysyłasz wadliwą i dostajesz nową
Jezeli masz możliwość podjedź do nich (nie wiem skad jesteś), może być lepiej załatwić to osobiście.
Jeśli tak zrobisz, napisz potem jak Ci poszlo.
O obrazie płyty nie będę się wypowiadał
Najlepiej zrobisz kontaktując się telefonicznie z wydawcą czyli PLAYem. Zapytaj jakie są warunki wymiany płytki na nową, możesz zaznaczyć, że dostałeś taką przy zakupie. Jak się zgodzą, wysyłasz wadliwą i dostajesz nową

Jeśli tak zrobisz, napisz potem jak Ci poszlo.
O obrazie płyty nie będę się wypowiadał

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
w tym problem ze plytka byla Ok jak ja kupowalem bo gralem w x'a pare ladnych dni, problem powstal wczoraj gdy wyciagnolem plytke z opakowania a owa rysa tam sie pojawila. Czyli produkt nie byl wadliwy od poczatku, a w jakim momencie owa rysa sie pojawila nie wiem =\, dlatego wlasnie nie dzwonilem jeszcze do nich.
-
Tu znajdziesz programy do odzyskiwania danych z zesputych plytek CD:
http://cdrinfo.pl/software/strona.php?p ... iagnostyka
Mozna nimi zgrac to co sie da na dysk i nagrac z tego nowa plytke.
Czesto taka proba konczy sie sukcesem, a w grze jesrt praktycznie nieodczuwalna (ew. jakies krzaczki w niektorych grafikach).
Poza tym jest to akcja legalna, gdyz zgodnie z prawem wolno ci zrobic kopie zapasowa programu oryginalnego.
http://cdrinfo.pl/software/strona.php?p ... iagnostyka
Mozna nimi zgrac to co sie da na dysk i nagrac z tego nowa plytke.
Czesto taka proba konczy sie sukcesem, a w grze jesrt praktycznie nieodczuwalna (ew. jakies krzaczki w niektorych grafikach).
Poza tym jest to akcja legalna, gdyz zgodnie z prawem wolno ci zrobic kopie zapasowa programu oryginalnego.
-
-
-
Sau niesłuchaj Stalovego, pewnie budaprenem buty naprawiał i teraz głupoty wypisuje. 

Trzeba być na tyle dorosłym aby zrozumieć, że życie nie jest sprawiedliwe. W każdej jednak sytuacji powinniśmy postępować najlepiej jak potrafimy.
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł
-