serial number problem [SOLVED]

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

nairamkai
x4

serial number problem [SOLVED]

Post by nairamkai »

witam!
mam dziwne pytanie - ktos ma pomysl, co mam zrobic, jesli wcielo mi serial number???
to ze mam oryginal, kazdy widzi - problem w tym, ze X2 zainstalowalem dawno temu i do niedawna tylko odpalalem. ostatnio zmienilem system, zainstalowalem X i ... no wlasnie toto chce numer, ktory po drodze porwala zawierucha historii :(
informacja dodatkowa - nie chce crackowac wlasnego programu.
Last edited by nairamkai on Tue, 12. Apr 05, 10:40, edited 1 time in total.
O$$I
x2

Post by O$$I »

informacja dodatkowa - nie chce crackowac wlasnego programu
Jeżeli masz originał to co w tym złego że sciagnesz sobie cracka z netu :?
nairamkai
x4

Post by nairamkai »

dziekuje osobom, ktore wsparly mnie w tym trudnym momencie :)
slowo harcerza - informacja wpadla w przepastne czeluscie mojej glowy i nie wyjrzy na swiatlo dzienne gdzie nie powinna.

co zlego? moze nic, ale potem jest problem z instalacja patchy - co patch, to szukanie cracka - a po co?

jeszcze raz dzieki
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

Staraliśmy się o numer zastępczy. Ale widocznie już nie trzeba.

klarix
j77jack
x2

Post by j77jack »

O$$I[EAA] wrote:
Jeżeli masz originał to co w tym złego że sciagnesz sobie cracka z netu :?
a propo Cracka---- ma ktos linka na cracka(do orginała oczywiscie) usuwajacego tylko potrzebe wkładanie płytki z X2 przy kazdym odpaleniu. Trafia mnie przy zaglowaniu płytkami , a z reguły w CD mam juz jakas muzyczke do X2
i wyjm/ daj/wyjm /daj /wyjm czasem robi sie denerwujace :twisted:
BArt_X
x2

Post by BArt_X »

Tyle, że cracka do wersji polskiego raczej nie ma - pozostaje jedno wyjście - drugi napęd :D
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Pomysł BArt_X'a jest najlepszym wyjściem, nowy napęd CD to kwestia kilkudziesięciu zł i problem z głowy :)

Poza wszystkim na forum nie dyskutujemy o crackach, nieważne czy do wersji legalnych czy nie. Nie rozmawiajcie juz tutaj o tym :twisted:
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

S11 wrote:Nie rozmawiajcie juz tutaj o tym :twisted:
"...grzecznie poprosił Sauron, po czym zaśmiał się cicho, złowieszczo wykrzywiając usta, i..."

No właśnie? Co zrobi Sauron...? Czy ukarze łamiących zasady? Czy przymknie swoje wszechwidzące czerwone oko? Co znaczył jego złowieszczy uśmiech? Dlaczego do tej pory nikt nie został zbanowany? Tego i innych rzeczy dowiecie się już w następnych postach tego wątku. A kolejny post będzie nosił nazwę: "Zemsta Saurona, czyli co na zimno najlepiej smakuje". ;)
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

j77jack wrote:a propo Cracka---- ma ktos linka na cracka(do orginała oczywiscie) usuwajacego tylko potrzebe wkładanie płytki z X2 przy kazdym odpaleniu.
Przypominam o regułce nr.4 ze starego, lub nr.5 z nowego regulaminu forum. Za pytania na te tematy w angielskim i niemieckim forum dostaje się "ostrzeżenie". 3 takie to ban.

klarix
j77jack
x2

Post by j77jack »

BArt_X wrote:Tyle, że cracka do wersji polskiego raczej nie ma - pozostaje jedno wyjście - drugi napęd :D
No to "live is brutal" pozostaje dodatkowy naped choc po kija mi on bo mam combo :(
A miało byc tak pieknie...
ps. mam nadzieje ze w X3 zabezpieczenia beda bardziej sensowne i nie beda wymagac ciaglego zaglowania CD
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Temat wyczerpany wiec zamykam - dosyc rozmow o crackach.

TOPIC CLOSED

Return to “Polskie / Polish X-Forum”