chcialbym powiekszyc sobie stan konta za pomocą skryptu kto mnie poratuje i podpowie jak pisać dokładnie skrypty..
AF
POmocy ze skryptami
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
zapraszam tutaj:Neiklot wrote:A ja dołącze się do pytania: jak włączyć edytor skryptów? Chcę wypróbować scrypty Kerricka do obsługi M1...
http://www.x2.mpn.pl/forum/viewtopic.php?t=152
-
Re: POmocy ze skryptami
Zapraszam tutaj:Adam Franiuk wrote:chcialbym powiekszyc sobie stan konta za pomocą skryptu kto mnie poratuje i podpowie jak pisać dokładnie skrypty..
http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=78452
-
Re: POmocy ze skryptami
CHEATER!!! Na stos!Adam Franiuk wrote:chcialbym powiekszyc sobie stan konta za pomocą skryptu

Czy chcesz koniecznie sobie posuć przyjemność gry???
-
są łatwiejsze sposoby, aczkolwiek przysiągłem sobie że x2 będzie dziewicza i nie użyje na niej żadnych kodów cheatów oprócz bugów w grze!
X2 jest inna niż wszystkie pozostałe! Nie jest wolna od wad wrażliwo na wszelkie oznaki niestabilności systemu, ale jest taką pożywką dla wyobraźni że ach! Pozatym na pudełku od gry napisane jest także think-myśl stosując tą zasadę zarobisz kasę tak szybko że nawet się nie spostrzeżesz a dorobisz się tytana, pamiętaj myśl myśl myśl myśl i jeszcze raz myśl !
X2 jest inna niż wszystkie pozostałe! Nie jest wolna od wad wrażliwo na wszelkie oznaki niestabilności systemu, ale jest taką pożywką dla wyobraźni że ach! Pozatym na pudełku od gry napisane jest także think-myśl stosując tą zasadę zarobisz kasę tak szybko że nawet się nie spostrzeżesz a dorobisz się tytana, pamiętaj myśl myśl myśl myśl i jeszcze raz myśl !
Trzeba być na tyle dorosłym aby zrozumieć, że życie nie jest sprawiedliwe. W każdej jednak sytuacji powinniśmy postępować najlepiej jak potrafimy.
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł