Na co wydac 6 mln???

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

SzaYbuS
x2

Na co wydac 6 mln???

Post by SzaYbuS »

Prosze sie nie smiac! Powrócilem do x2 po długiej nieobecnosci i zarobilem troszke kasy tzn kolo 6 milionow (nie miliardow jak reszta) glownie z misji killerskich, mam 6 elektrowni i 1 crystal fab i nie wiem gdzie to zainwestowac.
Spoiler
Show
Mam elektrownie w kingdom end, family pride, paranid prime, menelaus frontier, herrons nebula i siezewell. Krysztaly produkuje w Herrons Nebula.
Obecnie latam wypasioną novą i jedyne co mi przychodzi do glowy to splicki smok lub herkules jak sie jeszcze dorobie. Co wy na to?
Kolejne starcie z wrogiem, szpachelka w dłoń. Po <cenzura> im ten fioletowy lakier.
- - -
Athlon64 2800+ Newcastle
Asus K8V SE Deluxe
512 MB DDR 400 Kingston
Asus GeForce FX5700 128MB
Windows XP + Service Pack 2
- - -
Jeśli na tym nie chodzi płynnie to znaczy, że masz epilepsje.
daemonik
x3ap

Post by daemonik »

6 milionów powinno wystarczyć na cztery universe tradery (jeśli jeszcze ich nie masz).

Dla mnie działa:
- Delfin (uwielbiam te jego falujące ruchy, nie, moment, uwielbiam te jego ponad 2500 jednostek ładunku :wink:) z upgrade do jakichś 2800, kosztuje około 600 tys.
- handlowy software: 500 tys.
- napęd skokowy, osłona 25MW: 300 tys.
- zapuszczam w Red Light Sector Tradera aż dorobi się poziomu 8, wtedy można odpalić Universe Trader
- Universe Trader zarabia na siebie SZYBKO, sam sprawdź

Edit: a do czego Ci Herkules?
SzaYbuS
x2

Post by SzaYbuS »

TL mi po to ze jakdzisiaj zlapalem Kaczke w M3 to sie wlokla do stoczni przez 2 sektory z predkoscia 30m/s. Puscilem narazie 1 tradera na sector trade. Skąd wzionc universal trader? :)
Kolejne starcie z wrogiem, szpachelka w dłoń. Po <cenzura> im ten fioletowy lakier.
- - -
Athlon64 2800+ Newcastle
Asus K8V SE Deluxe
512 MB DDR 400 Kingston
Asus GeForce FX5700 128MB
Windows XP + Service Pack 2
- - -
Jeśli na tym nie chodzi płynnie to znaczy, że masz epilepsje.
daemonik
x3ap

Post by daemonik »

Universe Trader możesz odpalić jak pilot statku dorobi się 8 poziomu na Sector Traderze (sprawdza się to na ekranie informacyjnym: "I" albo "U"). Wcześniej jeśli spróbujesz to odpalić przyjdzie do Ciebie komunikat że sory ale o czym mowa.

Zakładam, że zainstalowałeś Bonus Pack.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”