A ja chciałem dać wam 6 na dobry początek

ale niestety:
Sorry, ten moduł nie został aktywowany!!
Pozostałe komentarze i uwagi:
- W linkach brak linku do naszego forum, w rangach brak źródła lub autora.
- FAQ
- prawie 300 kb ma miniatura fotki na tej stronie:
http://mitglied.lycos.de/oskar1990/html ... ?name=O_X2
- do w/w strony podpięte są aż 4 linki z działu X2
- opis Argonów:
"Gdy stało się coraz bardziej jasne, że powrót na Ziemię nie będzie możliwy, rząd uzgodnił oczyścić Ziemie z książek historii, by zacząć nową erę. Niektórzy ludzie byli nieszczęśliwi z tą decyzją, ale ich skargi zostały zapomniane przez pojawiający się problem z TF / Xenonami."
pomimo, że przypominałem o tym wiele razy - nadal nie jest poprawiony. Czy ten sposób pisania naprawdę nie przeszkadza autorom strony?
- opis Borońów, podobnie choć nieco lepiej:
"Na Planecie Boronów największe umysły i najwięksi inżynierowie zmagali się z rozwojem broni w międzyczasie, w przestrzeni, kolonie Królestwa Boronów mieli wstrzymany oddech."
Poza wszystkim ta stronka może być dobrym materiałem do rozbudowy, jednak wymaga stałej kontroli kogoś, kto potrafi dostrzec takie i inne błędy i je szybko naprawić. Kogoś z dobrym językiem polskim do edycji tekstów
Dodane:
- Encyclopedia - albo w PL albo ANG. -zdecydujcie się
- Butony w górnym menu po angielsku - po polsku nie mogą być?
- Bardzo denerwujące reklamy Lycosa, tym bardziej, że po niemiecku - nie ma w sieci innego miejsca na tą stronkę?
- Przeplatające się napisy po polsku i angielsku - j/w - trzeba się zdecydować na któryś język

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.