poleceniach okrętu ale nie mogę tego wybrać.

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Warto warto i jeszcze raz warti!!!HandSaw {PL} wrote:W odezwie na Sauronowy post stwierdzić mi pozostaje iż nie bardzo
przekonuje mnie wydatek kaski na kolesi cokolwiek nie pewnych.
Więc zastanowię się nad systemem AEGIS-zamontować czy nie, oto
jest pytanie.
Było to omawiane w tym temacie:Lemein wrote:czy może mi ktoś powiedzieć jak sie wręcza łapówe w dokach chandlowych![]()
![]()
Bo wyczytałem że żeby sie dowiedziec gdzie te statki z personelem artyleryjskim latają cza łapówe dac a ja nie wiem jak
Nie w jakiejkolwiek stacji - tylko w TWOJEJ WLASNEJ STACJI HANDLOWEJ lub WLASNYM DOKU ZAOPATRZENIOWYM. Czyli najpierw musisz kupic jedna z tych stacji. W zadnej innej nie mozesz zamowic raportu.Traeki wrote:Mam w koncu zaloge - namierzylem w koncu transport wlecialem przed nim do stacji i kupilem zaloge - DALEJ NIE MAM ZADNEJ KOMENDY by kupic informacje o transpocie w jakiejkolwiek stacji.
A to juz jest taki straszny spoiler, ze powinienes dostac bana na forum na co najmniej 20 min.Traeki wrote:SpoilerShowWkurzylem sie przerwalem gre SHIFT Q i dalem dopiero z glownego menu WCZYTAJ i tu niespodzianka zalogi 80 szt - sprobowalem tak pare razy i od 60 -85 sztuk !!!