Kłopoty z rangą

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Lemein
x2

Kłopoty z rangą

Post by Lemein »

powiedzcie mi dlaczego ciągle jak mam range komodor i już mam przechodzić na wyższą to ciągle spadam na podpułkownika??? 3 razy już tak miałem :evil:
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Robisz musi cóś na diabła... (czyżby ustawicznie włączona SETA?) :)
Poza tym istnieje kilka wątków w których można znaleźć odpowiedź na pytanie, dlaczego spada ranga. Przeczytaj forum! Jak tak zrobiłem i zaprawdę powiadam wam - nie żałuję.
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Lemein
x2

Post by Lemein »

hmm... szczerze mówiąc to bardzo często mam seta włączone ale co to zmienia?? przecież on właśnie jest do skracania czasu a pozatym to ja zostawiam na noc załączonego kompa i mam włączone seta żeby z fabryk dużo forsy wycisnąć :twisted:
Black-Templar
x2

Post by Black-Templar »

Używanie sety (bez zapojki :fg: ) powoduje spadek rangi bojowej , jest to pewnie zapora przed cwaniaczkami którzy wsiadają w m2 lecą do Presidents End odpalają setę i w noc chcą się dorobić wysokiej rangi bojowej.
In the grim darkness of the far future, there is only war...
Gargoil
x2

Post by Gargoil »

nie ma tego złego, my i tak wiemy że zasługujesz na więcej :lol: , powodzenia!

A tak swoją drogą to brakuje mi turbo z xbtf, wybrźmy sobie turbo z advanced seta w wykonaniu pegaza mmmmmm, życzy pan sobie w 12 sekund z kingdom end do Paranid prime, oczywiście żaden problem, fizyka nie gra roli :D
Trzeba być na tyle dorosłym aby zrozumieć, że życie nie jest sprawiedliwe. W każdej jednak sytuacji powinniśmy postępować najlepiej jak potrafimy.
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł

Return to “Polskie / Polish X-Forum”