X:Tension Gdzie kupic ?
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
X:Tension Gdzie kupic ?
Gdzie można kupic gre X:tension ? szukalem na allegro i w ultimie ale nie znalazlem :/ Wogule X:tension mozna dostac w polskiej wersji jezykowej ??
Moje gg 1897370 jak by co to piszcie :--))
Jak Mawiają Teladi Great Profit to you :--)))
-
-
A którą teraz wersje x2 jest warto kupic najlepiej po polsku ? posiadam tylko xbtf i bardzo mi sie podoba ale z tego co wiem to w x2 jest wiele nowosci i chcialem kupowac wszystkie gry pokolei zeby sie we wszystkim potem polapac
ale trudno jest je dostac wiec chyba bede musial kupic jakas nowosc 

Moje gg 1897370 jak by co to piszcie :--))
-
Trzeba troche uporzadkowac Twoje wiadomosci o X2 
W sklepach znajdziesz X2 The Threat po polsku w wersji 1.3.
To jedyna rzecz, za ktora musisz zaplacic - ale tylko 50 zl! Zrob to, zanim zapasy sie skoncza.
Reszte sciagasz ze strony Egosoftu. Dostepny jest tam patch 1.4 do wersji polskiej, czyli z polskimi tekstami. Konicznie go zainstaluj, bo poprawia wiele bledow i dodaje mnostwo atrakcji!
Reszta rzeczy, o ktorych teraz piszemy, jest nieobowiazkowa - to pakiety modow, ktore mozna sobie doinstalowac - tyle ze nie sa po polsku, a do prawidlowego wyswietlania angielskich tekstow trzeba troche w nim pogmerac. Jesli ktos nie lubi gmerac, moze sie bez tego obejsc.
Wiec kiedy kupisz X2?

W sklepach znajdziesz X2 The Threat po polsku w wersji 1.3.
To jedyna rzecz, za ktora musisz zaplacic - ale tylko 50 zl! Zrob to, zanim zapasy sie skoncza.
Reszte sciagasz ze strony Egosoftu. Dostepny jest tam patch 1.4 do wersji polskiej, czyli z polskimi tekstami. Konicznie go zainstaluj, bo poprawia wiele bledow i dodaje mnostwo atrakcji!
Reszta rzeczy, o ktorych teraz piszemy, jest nieobowiazkowa - to pakiety modow, ktore mozna sobie doinstalowac - tyle ze nie sa po polsku, a do prawidlowego wyswietlania angielskich tekstow trzeba troche w nim pogmerac. Jesli ktos nie lubi gmerac, moze sie bez tego obejsc.
Wiec kiedy kupisz X2?

-
-
-
-