estern eggs in x2....
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
estern eggs in x2....
Chmmm... Marcy kiedyś nazwał mnie szperaczem... a oto co wyszperałem, są to BESPOŚREDNO PLIKI Z GRY , ręczę własną głową za ich autentyczność. Są to dźwięki (jeden lekko niecenzuralny, jeden z intra, a jeden... z MWM... którego nie mam) wyciągnięte z gry, są dosyć ciekawe, bo nigdy (oprócz jednego) wcześniej ich nie słyszałem....
[url]http://general_tatarin.w.interia.pl/dziwienk.rar[/url]
Co wy na to? Czyżby to estern egg?
[url]http://general_tatarin.w.interia.pl/dziwienk.rar[/url]
Co wy na to? Czyżby to estern egg?

-
-
-
-
To co zostało nazwane sapaniem Borona jest w teście wydajności X2 (tzw. rolling demo). Na końcu astronauta ucieka w samym skafandrze przed krzakami i sapie (jakby mu się powietrze kończyło) Ale fakt niektóre dzwięki, jak przesłuchałem w Winampie, jakby nie występują. Jest też oprawa muzyczna dla sektorów jakiej jeszcze nie słyszałem.
Odnośnie Easter Eggów - Gdy licznik czasu gry dojdzie do odpowiedniego poziomu to ponoć pojawiają się choinki i takie tam świąteczne duperele. Gdzieś widziałem na screenie i nie był to fotomontaż. Jak znajdę to zapodam linkiem.
No i znalazłem: http://www.the-commander.com/x2strange.htm
Odnośnie Easter Eggów - Gdy licznik czasu gry dojdzie do odpowiedniego poziomu to ponoć pojawiają się choinki i takie tam świąteczne duperele. Gdzieś widziałem na screenie i nie był to fotomontaż. Jak znajdę to zapodam linkiem.
No i znalazłem: http://www.the-commander.com/x2strange.htm
Last edited by Visconius on Sat, 12. Feb 05, 13:33, edited 1 time in total.
-
-
-
Off-topic z tymi nazwami
Te imiona to smoki z "Jeźdźców smoków z Pern" Anne McCaffrey,wielotomowa saga.
Golanth to spiżowiec, nota bene pochodzi z wylęgu Mnementha i Ramoth.
Mnementh spiżowiec-największy jaki istniał na Pern
Ramoth-złota smoczyca, tzw.królowa.Największa ze wszystkich złotych, jakie istniały.
Pavlo, dobra decyzja, M3 ok.
Te imiona to smoki z "Jeźdźców smoków z Pern" Anne McCaffrey,wielotomowa saga.
Golanth to spiżowiec, nota bene pochodzi z wylęgu Mnementha i Ramoth.
Mnementh spiżowiec-największy jaki istniał na Pern
Ramoth-złota smoczyca, tzw.królowa.Największa ze wszystkich złotych, jakie istniały.
Pavlo, dobra decyzja, M3 ok.

-
cd OT:
W pewnym momencie się przestraszyłem że jak bedę miał duuuużo statków to mi nazw nie starczy... ale przypomniałem sobie że mam Ilustrowany przewodnik po Pernie - a tam na końcu sa podane imona wszystkich smoków
poza tym imionami jeźdźców tez mozna nazwac 
btw polecam przeczytanie sagi - naprawdę fajnie się czyta
W pewnym momencie się przestraszyłem że jak bedę miał duuuużo statków to mi nazw nie starczy... ale przypomniałem sobie że mam Ilustrowany przewodnik po Pernie - a tam na końcu sa podane imona wszystkich smoków

btw polecam przeczytanie sagi - naprawdę fajnie się czyta
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy
i trochę drobnicy...

-
cd OT:
Nie znam tej sagi, ale sam nazywalem imionami smokow... moje Dragony, czyli Splickie Smoki M6! Ale moja wiedza o smokach jest mala, wiec znalem tylko imiona smoka z "Niekonczacej sie opowiesci" - Falkor - i z "Czarnoksieznika z Archipelagu" - Yevaud.
A potem Khaaki staly sie bardziej agresywne
i nastala era Rybolowow 
Nie znam tej sagi, ale sam nazywalem imionami smokow... moje Dragony, czyli Splickie Smoki M6! Ale moja wiedza o smokach jest mala, wiec znalem tylko imiona smoka z "Niekonczacej sie opowiesci" - Falkor - i z "Czarnoksieznika z Archipelagu" - Yevaud.
A potem Khaaki staly sie bardziej agresywne

-
-
-
-
Jak to czego? Przecież to logiczne, że nazywa je imionami znanych rybołowówPavlo wrote:cd OT:
hmm Marcy skoro Smoki nazywasz imoanmi smoków to Rybołowy imionami czego?

Co do nazw i rybołowów to ja mam problem z nazwaniem mojego świeżo kupionego rybołowa. Chyba będę musiał zastosować metodę CMŚNJP*
Spoiler
Show
*Co Mi Ślina Na Język Przyniesie
-
BQB, absolutnie nie wiem o co Ci chodzi, ale mam pytanie;
czy wysłałeś rybolubnym, a zwłaszcza Marcysiowi ten filmik, co to ze szczegółami pokazują spożywanie Boronów na żywca?
Pozdrawiam
czy wysłałeś rybolubnym, a zwłaszcza Marcysiowi ten filmik, co to ze szczegółami pokazują spożywanie Boronów na żywca?

Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...