X-Beyond-The-Frontier POMOCY !!!

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

marcinforever

X-Beyond-The-Frontier POMOCY !!!

Post by marcinforever »

Witam wszystkich mam mały problem z grą X-Beyond-The-Frontier z pierwszą wersją tej gry. Nie chcą mnie wpuscic do niektorych stacji dowiedzialem sie w necie ze wtej grze są misje wyczytalem ze musze leciec do ArgonPrime i pogadac z kolesiem ktory chroni to miasto ok zrobilem to potem musialem sie udac do jakiegos statku w Cloudbase South West udalem sie pogadalem i z tego co zrozumialem musze teraz leciec do Chins Clouds rozwalic jakis meteoryt rakietami Hornet ktore są tylko w Paranid Prime a tam mnie nie chcą wpuscic do stacji wiec jak mam kupic te rakiety ? i skad mam wiedziec ktory meteor mam zniszczyc ? i czy napewno jak go zniszcze to na wschodzie bedą mnie wpuszczali do stacji ? bo musze kupic 25 mw shild

wielkie dzieki za odpowiedz :(
Moje gg 1897370 jak by co to piszcie :--))

Jak Mawiają Teladi Great Profit to you :--)))
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Witaj!
Wygodniej byłoby dla wszystkich, gdybyś swoje pytania wypunktował. :wink:
Poza tym odpowiedzi możesz poszukać w starszych wątkach tego forum. W prawym menu masz opcję "Extra Szukaj" zaznacz "Polskie forum" i wpisz szukane słowo kluczowe w odpowiednie pole.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Ja od niego dostałem priv message.
marcinforever

Post by marcinforever »

dobra juz wszystko wiem dzieki za odpowiedzi :)
Moje gg 1897370 jak by co to piszcie :--))

Jak Mawiają Teladi Great Profit to you :--)))
Bosek
x2

Post by Bosek »

witam w oczekiwaniu na x2 ktoralada dzien ma do mnie trafić zainstalowalem sobie x-btf a ze jestem takim sobie małym nubkiem :roll: chciałem uzyc opcji extra szukaj jak to wyzej napisaliscie tyle ze wyskakuje taki komunikat:
Sorry, search function disabled due to extreme server load, czy to znaczy server jest zapchany?? jesli takto moze zna ktos jakies fajne forum dot. x-btf co bym mogł troszke o tej grze poczytać :wink: lub jakis poradnik jak zacząc przygode gdzie poleciec na poczotku itd z góry thx
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

Bosek wrote: jesli takto moze zna ktos jakies fajne forum dot. x-btf co bym mogł troszke o tej grze poczytać :wink: lub jakis poradnik jak zacząc przygode gdzie poleciec na poczotku itd z góry thx
Inaczej niż w X-Tension i X2, w X-BtF wszystkie następne cele i zadania stoją w pilot's log. Tym się kieruj. Jak coś zrobisz za wcześnie, albo nie w kolei, to możesz jeszcze raz zaczynać gre.
Jak chcesz się zorientować co, gdzie, za ile można kupić to proponuję moją starą online tabelke handlową do X-BtF. Link poniżej jest do niemieckiej wersji.
klarix [ external image ]
Bosek
x2

Post by Bosek »

oo bog zaplać dobry człowieku dobrze wiedziec ze wszystko trza po kolei robić.....a tak btw zdobylem wlasnie pierwsza kase z handlu energy cells....swoja droga to az dziwne ile satysfakcji moze dac taka drobnostka :D

Return to “Polskie / Polish X-Forum”