posiałem gdzies dysk instalacyjny gry ,narazie moge grac ale gdy padnie windows bede na zawsze odcięty od wszechświata macie jakis pomysl co zrobic po za strzeleniem sobie w tyl glowy bombką atomową:::
to spora strata -jedyne co mozesz zrobic to kupic nowa kopie gry niestety x2 jest zabezpieczone w taki sposob ktory uniemozliwia fizycznie przegranie plytki (plytka przegrana nie bedzie dzialac) a nie ma cracka do polskiej wersji i malo prawdopodobne aby kiedykolwiek sie pojawil ,
ergo wrote:... a nie ma cracka do polskiej wersji i malo prawdopodobne aby kiedykolwiek sie pojawil ,
jeśli nawet by się pojawił, to tutaj o tym nie będziemy pisać.
Z płytką jest jak pisał ergo, ale może warto się bliżej zintegrować z kumplami z rejonu i w razie czego pożyczyć płytkę do instalacji?
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
znalazłem! troche grzebałam w bebechach mojego blaszaka i mi przypadkiem wpadla do srodka dzis na chwile otworzylem sprzet i oczom moim ukazall sie X2 cd 1
Napiszę w spoilerku, jak będzie zbyt niepoprawne, skasować proszę
Spoiler
Show
Dysk instalacyjny jest zwykłą płytką. Co innego dysk do gry, który zabezpieczony jest StarForcem.
Sytuacji i tak to nie zmienia, bo orginał potrzebny jest do gry tak czy inaczej, więc ta informacja ma znaczenie niewielkie, ale warto dla przyzwoitości powiedzieć
W następnym wcieleniu będę Borońską Księżniczką
Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.