Gdzie kupic angielska wersje?

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

wolverine5

Gdzie kupic angielska wersje?

Post by wolverine5 »

Witam, bardzo spodobala mi sie ta gra, niestety jako ze jestesmy zacofanym krajem w polsce dostepna jest jedynie polska wersja (ktora ma swoje ograniczenia chociazby dlugi czas oczekiwania patchy), a ja poszukuje wersji angielskiej.
Gdzie mozna taka zdobyc?
I drugie pytanko, gdzie sa spisane klawisze do gry tak zeby mozna bylo je wydrukowac?
ergo
x3tc

Post by ergo »

wolverine5

Post by wolverine5 »

EE no te 40 pare euro to troche duzo, biorac pod uwage ze w polsce ta gierka jest ponizej 100 a nawet 50 zl.
Sauron11
x3tc

Re: Gdzie kupic angielska wersje?

Post by Sauron11 »

wolverine5 wrote: Witam, bardzo spodobala mi sie ta gra, niestety jako ze jestesmy zacofanym krajem w polsce dostepna jest jedynie polska wersja (ktora ma swoje ograniczenia chociazby dlugi czas oczekiwania patchy), a ja poszukuje wersji angielskiej.
W Polsce nie jest i nie będzie dostępna wersja X2 inna niż polska. Oczywiście rozpatrujemy wyłącznie oryginalną (legalnie zakupioną u dystrybutora) grę. Możesz ewentualnie szukać wersji angielskiej np. na aukcjach takich jak Allegro, od kogoś kto kupił tę grę za granicą, ale wątpię w skuteczność takich poszukiwań.
wolverine5 wrote:I drugie pytanko, gdzie sa spisane klawisze do gry tak zeby mozna bylo je wydrukowac?
A spodobało Ci się demo X2 czy jakaś inna jej wersja? :twisted: W miarę dokładna klawiszologia jest dostępna w instrukcji gry, którą dostajesz w pudełku przy zakupie. Ewentualnie instrukcja w PDF jest dostępna do ściągnięcia ze strony Egosoft, ale wyłącznie dla tych użytkowników, którzy zarejestrowali swoją grę (czyli w swoim profilu na forum podali kod online z mocno ograniczonej treściowo instrukcji papierowej).
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”