Plityczny OFF TOPICK

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Ktorej partii najbardziej NIE lubisz?

SLD
7
26%
LPR
10
37%
Samobrona
10
37%
UP
0
No votes
Zieloni
0
No votes
PSL
0
No votes
SDPL
0
No votes
INNA
0
No votes

Total votes: 27

General Tatarin
x4

Plityczny OFF TOPICK

Post by General Tatarin »

Wiem, że grając w x2 chcielibyście troche odpocząć od burdelu w naszym kraju, ale chciałbym poruszyć ten temat, którą partję "nie lubicie" najbardziej?

ps. Mym skromnym zdaniem, najbardziej naszej wielce szanownej Polsce, zagraża SAMOBRONA, na drugim miejscu jest LPR, a dopiero na trzecim SLD.
:)
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

@KajtomatO

Zwracam uwage na ponizszy punkt z naszego regulaminu:
"5. Wypowiedzi nieprzyzwoite, propagujące faszyzm lub rasizm oraz przemoc wobec żywych istot również nie są tolerowane. "

W zwiazku z tym zmienilem odpowiednio pytanie ankiety.
Dodatkowo zwracam uwage na nastepujace zdanie:
"Jeżeli użytkownik forum zignoruje jedną z niżej wymienionych reguł, może się liczyć z zablokowaniem jego dostępu przez administratorów. "

Potraktuj to jako ostrzezenie.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Forum X-Universe to nie miejsce na tematy polityczne. Od tego sa inne fora :!:
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Blaster X
x2

Post by Blaster X »

Czyzby KajtomatO znowu zaczal rozrabiac :P
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Blaster X wrote:Czyzby KajtomatO znowu zaczal rozrabiac
:P
Na to wygląda.

Przydała by się jeszcze opcja "nie tykam polityki, jak ..., bo śmierdzi". Albo coś podobnego. Moim zdaniem polscy politycy (z wyjątkami, oczywiście) nie dorośli do demokracji (lub nie "wyrośli" z poprzedniego systemu). Są po prostu zbyt nastawieni na prywatę (IMHO, ładne słowo, z okresu Rzeczypospolitej Szlacheckiej).

EDIT: PS. I od razu widać, że wątek założył Kajomat0... :wink: "pOlityczny" - brakuje literki "O"
Last edited by Stalovy on Fri, 21. Jan 05, 12:27, edited 1 time in total.
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
General Tatarin
x4

Post by General Tatarin »

no przepraszam :oops: . No faktycznie, troche za ostre zadałem pytanie, po prostu chciałem was spytać o zdanie, podkreślając moją niechęć do niektórych partii. Sauron, masz rację, ale na innych forach nie ma was :) A właśnie was chciałem zapytać o zdanie. Jeżeli jednak ten temat jest aż taki rażący dla innych forumowiczów, to go usuńcie.
:)
j77jack
x2

Post by j77jack »

Moze offtopic :D ale ,jaka reklama dla kabaretu zwanego sejmem. :lol: :lol: :lol:
Zawsze jak chce poprawic sobie humor ogladam obrady naszego szlachetnego ciala ustawodawczego -sa lepsi od Benny Hila(w sumie maja brak konkurencji on R.I.P a oni ciagle na topie)i jakie szalone pomysly ciagle maja :lol: , a afery. no no.... nawet 3 swiat sie chowa.
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Przydała by się jeszcze opcja "nie tykam polityki, jak ..., bo śmierdzi"
Mozna po prostu nie glosowac :wink:
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Tak też zrobiłem, Gamer :D
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Niektórzy politycy niewyszli z przedszkola, i chyba nie wyjdą, a ja już widzę wybory:

"A.L:Jeżeli mnie wybierzecie to obiecuję że:
I.Podwyżę wam podatki o 99.9%
II.Zwiększe bezrobocie
III.Upowszechnię korupcję!!
IV.Zmniejszę wypłaty.:

A jeżeli polityka jest na tym forum be to... to... to... (ciho, myśle, ATY CO SIĘ TAK GŁUPIO ŚMIEJESZ!!!!) a tak, już mam! hmm, ehhm ermm. O!
Balcerowicz musi odejść!!!! To przez niego rolnicy cierpią!!!! Przez niego tacy jesteUśmy bEdni!!! Teraz nawet posłanka nasza nie ma na kwas siarkowy by sobie kurniki zlikwidować. I kurze łapki!!! Balcerowicz be!!! Nie dla uni!!! Przyszła unia i jest ch#$#%$nia!!!!! Nawet my, ministranci! to znaczy, eprnh, mino,miny,meny,mendy,ministery. hmm, gdzie to jest,
Gdzie słownik!!!!!! A tutaj, dziękuję. NIE WYŁANCZAJ MNIE IDIOTO!!!!
A B C Nie ma MMM!!! aha, JEST TROCHĘ PÓŻNIEJ. WIDZICIE! to też wam unia popsuła!!!! Ok, Kontynuję tylko, wie pan że na odwagę, Gulp!!. Ministlofie nafet nie satc naz na produkdy persej podseby, taje jac ...ern... no teko, ahh ferrarie co miezonc!! ooo!!! jakie fakne koloryyyyyyyyh Łach. ZZZ ZZZ ZZZ ZZZ ZZ ZZZ (A.L Zasnoł)
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

hehehe... :D
Tjaać, z polityki (i politycoof tysh) można się śmiać, a to te cymbały (instrument taki :D ) de facto nami rządzą... to tak, jak w domu: dziecko rządzi, a jak go nie słuchasz to płaczem terroryzuje...

Return to “Polskie / Polish X-Forum”