Z gory przepraszam za braki - wrzocilem te ktorymi latalem i mysle ,ze potrafia zrobic "kuku"

ps. niestety ankieta zjadla mi jedna pozycje : inny statek/
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Oczywiście na pokładzie i GFU i WMPStalovy wrote: Ileż to razy latałem po sektorze ciągnąc za sobą liczony w dziesiątkach ogon xenońskich N, M i L, niszcząc ich po kolei... Taktyka, panie Sau, taktyka!
Że jak? Jest coś takiego? Gdzie? Szukałem nawet specjalnie przed chwilą na oficjalnej stronie Egosoftuj77jack wrote:...testuje teraz m3 Gonnerow ,z oficjalnego moda...
Visconius wrote:Że jak? Jest coś takiego? Gdzie? Szukałem nawet specjalnie przed chwilą na oficjalnej stronie Egosoftuj77jack wrote:...testuje teraz m3 Gonnerow ,z oficjalnego moda...i nigdzie nie widzę oficjalnego
moda. No chyba że mi sie wada wzroku pogłębiła. Ale wątpię bo świat jest taki jak zwykle.
Zara zara, w tej chwili gram z modem massive war i latam Iguana, ale tarcze ma ona standardowo dwie (kyonow jeszcze dlugo nie zdobede, ale sa zaznaczone). Moze ten trzeci slot na tarcze jest niewidzialny? Powaznie pytam.Black-Templar wrote:Iguana (wersja militarna) jest niez3a w MWM . 4 beta kyony i zwiększone os3ony dają ca3kiem ciekawe efekty.