Witam, opuscilem misje w Omicronie podczas ataku na statek-matke Khaakow, po chwili otrzymalem komunikat od Argonskiego Rzadu, ze wszyscy zgineli i wszystko zostalo zmiecione w proch, mam pytanie do graczy, ktorzy przeszli gre - czy moge grac dalej nie przejmujac sie watkiem fabularnym czy lepiej bedzie, jak wczytam wczesniejszego save'a i znowu dobrne do tej feralnej misji ?
Pozdrawiam
Porazka w Omicron Lyrae
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Nie wiem czy wiesz , ale planeta do ktorej wali M0 kahakow , to Mines of Fortune. Czytałem , że własnie na Mines of Fortune w X2 powrocie ma być ten starożytny o ktorym pisali w CDA ( mała kryptoreklama ) . Wiec logicznie rzecz biorąc , gdyby istniała możliwosc kontynuowania działalności swego imperium w powrocie , wątek byłby nie możliwy do kontynuowania. Swoją drogą , radzę wykonać misję w omicron lyae (powód chyba kest jasny z tego co napisałem wyżej) . Gl & Hf .
-
Poza tym misja w Omicron jest chyba najciekawszą misją w całym wątku fabularnym, więc nie polecam pomijanie go.
Bitwa na dużą skalę, dreszczyk emocji, "nie mogę utrzymać kszzzz........ arghhh" to po prostu duża odskocznia od monotonnego życia fabrykanta, czy exloratora.
Bitwa na dużą skalę, dreszczyk emocji, "nie mogę utrzymać kszzzz........ arghhh" to po prostu duża odskocznia od monotonnego życia fabrykanta, czy exloratora.
Garghgor Ug Nazghorskumm
'Ere we go, 'ere we go throu da kosmos
'Ere we go, 'ere we go throu da kosmos