Wielki plebiscyt! - glosujcie na X2 i wygrajcie...
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
- Moderator (Polski)
Wielki plebiscyt! - glosujcie na X2 i wygrajcie...
Czasopisma Komputer Świat Gry oraz Play zorganizowali plebiscyt i nominowali m.in. X2 na najlepszą grę roku
Więc głosujcie by nasza gra zwyciężyła! Biorąc udział w plebiscycie mamy szansę wygrać wiele ciekawych nagród, zobaczcie sami i weźcie udział: www.granamedal.pl

Last edited by Gamer77 on Sat, 19. Mar 05, 11:01, edited 1 time in total.
-
Nagrody rzeczywiście są super
Z opisu do X2 wychodzi, że do oceny dostali wersję angielską albo że nie zadali sobie trudu aby sięgnąć po screeny z polskiej wersji, bo te co są to wydają się z oficjalnego webpacka EGO. Okładka też tego dowodzi. Że nie wspomnę o braku informacji o lokalizacji, jak już porównywać nowości X2 w stosunku do X-BtF
.
Dodatkowo z PLAYa zrobili dystrybutora, a Koch Media wydawcą. KM może nim jest ale nie w Polsce
Ale głosujcie, głosujcie, to miło że nasza gierka jest wśród innych hitów
Edit: i shitów też niestety - patrz "Syrenka Racer"
Cieszy też brak w spisie Freelancera, a dziwi zupełny brak innych simów

Z opisu do X2 wychodzi, że do oceny dostali wersję angielską albo że nie zadali sobie trudu aby sięgnąć po screeny z polskiej wersji, bo te co są to wydają się z oficjalnego webpacka EGO. Okładka też tego dowodzi. Że nie wspomnę o braku informacji o lokalizacji, jak już porównywać nowości X2 w stosunku do X-BtF

Dodatkowo z PLAYa zrobili dystrybutora, a Koch Media wydawcą. KM może nim jest ale nie w Polsce

Ale głosujcie, głosujcie, to miło że nasza gierka jest wśród innych hitów

Edit: i shitów też niestety - patrz "Syrenka Racer"

Cieszy też brak w spisie Freelancera, a dziwi zupełny brak innych simów

-
- Moderator (Polski)
-
Małe "ale"

Sauron,
) by go dostać.... I nie żałuję 

- tak realistyczne...Gra stara się realistycznie odtwarzać bezmiar i różnorodność przestrzeni kosmicznej
- fabua bardzo oryginalana... ale moiżliwa do przejścia "na siłe" w jeden dzień... oczywiście prawdziwi fani tego nie robiąW X2 The Threat do wykonania czeka wiele misji połączonych wciągającą fabułą science fiction.

- ??? wlatywać można.... ale lonować ???Na niektórych z większych asteroidów można nawet wylądować
Sauron,
Gdyby nie on, to ja bym x2 nie kupił, dlaczego? Gdy grałem w Freelancera, brakowało mo kilku żeczy, budowania własnych staci, robienia foloty, i takich tam, ja nawet śniłem o tym, a tu nagle wychodzi x2, zrobiłem wszystko (moja biedna motorynkaCieszy też brak w spisie Freelancera

Że nie wspomnę o braku informacji o lokalizacji,
- pod pudełkiemwersja językowa: z polskimi napisam