Miodnosc X2

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

darkeldar
x2

Miodnosc X2

Post by darkeldar »

Sorki ze rozpoczynam zapewne po raz wtory ten sam wontek, lecz chcialme sie z Wami podzielic moim spostrzerzeniem.
Rozpoczolem gre na poziomie "Hard" przez pierwsze 7-8 godzin gry latalem dzielnie i sprzedawalam Ogniwa aby powiekszy ladownie do 30. Wykonalem pierwsza misje i zarobliem okolo 22 tysiaczki - lekka reka. Nastepni podszedlem do 2 misji. i juz sam Mercurego. Lubie gry ktore stanowia wyzwanie. Za moich czasow Privatera jedynki i Frontiera (pamietacie te gry) to byly naprawde ciekawe i w ciagajace kosmiczne symulatorki z domieszka handlu. W X2 gra wyglada niezle lecz na kazdym kroku mam wrazenie ze nie do konca jest dopracowana... Moze jestem w bledzie i musze jeszcze poobclowac z gra pare ladnych godzin, aby zmienic zdanie. Zobaczymy... Jakie sa Wasze subiektywane opinie.
MaaD-AC
x3tc

Post by MaaD-AC »

Znaczy sie za prosta jest - no w sumie gra nie jest trudna, jezeli chodzi o walke. No trudnym moze byc przetrwanie dluzszej chwili w mysliwcu w jednym z khaackich sektorow :twisted: . Ale z drugiej strony, jak sie ma odpowiednie wyposazenie no to i takei misje sa beznadziejnie proste. Jezeli chodzi o handel - piszesz ze masz Mercurego, wbrew pozorom jeszcze bardzo dluga droga przed Toba do pierwszego niszczyciela. W tym czasie zakup takiego mercurego bedzie tak samo mocna zauwazlny na Twoim koncie jak sadze w tej chwili zakup 1 ogniwa energetycznego. Ja osobiscie musze przynac, ze jestem niesamowicie zdziwiony, ze ta gra (ktora w koncu jest single player), zdolala mnei utrzymac na tak dlugo. Ja osobiscie lubie budowac swoje wlasne imperium, kupowac i testowac nowe statki oraz taktyki walki. Szkoda ze nie ma tutaj juz odpowiedniego wyzwania dla zaawansowanych graczy. Sa w momencie, ze w sumie zadna rasa nie podskoczy, bo zostatnie zmieciona w pyl i to zeby bylo smiesznie 1 statkiem. Ale to bedzie tylko mozliwe w jednym momencie - jak zrobia z X2 Multipaya. Do tego jeszcze niezmiernie dluga droga, ale jakby powstalo cos takeigo to potrafiloby mi naspusc troche czasu :D

Return to “Polskie / Polish X-Forum”