Bojkot Destylarni i Fabryki Zielska ... :-(

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

mcjanu
x2

Bojkot Destylarni i Fabryki Zielska ... :-(

Post by mcjanu »

Nie rozumiem, a byłem taki miły dla klientów Piratów? :cry:

Mam po dwie destylarnie gorzały i zakłady zielska w Ore Belt. :twisted:
Interes się kręcił bardzo dobrze aż do czasu. Z jakiegoś nieznanego mi powodu Piraci zaczęli omijać jedną z moich Destylarni. :evil:
Nie pomogły nawet promocje w postaci obniżenia ceny za litra. Po pewnym czasie bojkot objął także jedną ze stacji zielska...

Czy ktoś ma jakieś sugestie co do powodów tego stanu lub co do zmiany mojego marketingu wobec szanownej braci Piratów :?
BQB
x2

Post by BQB »

Moze znalezli gdzies taniej, albo szykuja sie do jednorazowego duzego i taniego zakupu? Albo moze ich zbyt czesto atakowales?
mcjanu
x2

Post by mcjanu »

Jak już mówiłem, bylem dla nich bardzo miły (tylko w tym sektorze oczywiście :twisted: ). Moj OSS Centaur miał prikaz nie ruszać. Co prawda jak jeden Pirat próbowł zniszczyć jedną z moich stacji to mu to skutecznie wyperswadowałem. Ale poza tym nic.

Dopiero potem moj Centaur sie zbiesił i rozwalił w pył baze piratów w Ore Belt co jeszcze bardziej pogorszyło koniunkturę na używki. :evil:
Blaster X
x2

Post by Blaster X »

Moga tez miec pelny magazyn w swojwj stacji i czekaja az towar zejdzie. :roll:
Black-Templar
x2

Post by Black-Templar »

Na takie kłopoty pomaga eliminacja konkurencji :lol: . Wyczyść sektory teladich z fabryk ziela i masz stałe zyski :twisted: .
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Templar ma racje. Nie wiem, jak u Ciebie z sympatia do Argonow, ale jest taka jedna niepozorna destylarnia w Herrons Nebula... :twisted:
BArt_X
x2

Post by BArt_X »

No właśnie, paczka szerszeni i nawet nie poczują, że umierają... :twisted:
O$$I
x2

Post by O$$I »

Albo kup jeden TS i sam im sprzedawaj towar.
mcjanu
x2

Post by mcjanu »

Albo kup jeden TS i sam im sprzedawaj towar
Ostatecznie ztrudniłem Bejemona do rozwożenia Zielska i Gorzały, ale musze je sprzedawac po średnich cenach, bo takie dyktują Bazy Pirackie i ewentualnie Stacje Handlowe. A to znacznie obniża :evil: mi zyski z tego 'nielegalnego' biznesu.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”