Wspaniały filmik w klimacie X2 zrobiony przez Avisa - wczesniej dostępny za pośrednictwem Torenta (więc dla mnie niedostępny) - a od jakiegoś czasu do normalnego ściągania. Może nie wszyscy go jeszcze widzieli.
Obejrzałem i jakością przebija poprzedni, świetna robota, płynność i w ogóle.
mały of topick [ external image ] Sauron - zastanawiam się czy wiesz z czego to jest W publicznej telewizji leciała kiedyś chińska ( EDIT wiem... wiem... co wymskneło mi sie ) bajka, i tam były te stworki .
Last edited by General Tatarin on Sun, 23. Jan 05, 22:19, edited 1 time in total.
To lesne duszki z anime "Ksiezniczka Mononoke". Sa malutkie, polprzezroczyste, przyjazne i bardzo plochliwe, jesli zbladzisz w lesie, a jestes dobrym czlowiekiem, to pokaza Ci droge. Szkoda tylko, ze tu ich nie slychac - ich obracajace sie glowki wydaja z siebie przyjemne, klekotliwe dzwieki.
Splici pewnie od razu sprobowaliby wykorzystac je jako paliwo rakietowe.
Marcybiskup - widać jesteś obeznany w anime
Filmik (o x2 nie o duszkach ) jest.... zajefajny! Zaobiony najprawdopodobniej (90%) w 3d max`ie, a w dodatku nie jest taki krutki, Jak dla mnie bomba, i muzyka fajna.
Marcyś jest nieźle obeznany w temacie.
Księżniczkę Mononoke trzymam w swej prywatnej wideotece, znaczy się na DVD i klimat tej opowieści bardzo mi się podoba. Spadające głowy, krwiste klimaty to jedno, a poza tym inteligentna, ciekawa fabuła, której daleko do infantylności dzięcięcych kreskówek.
Poza wszystkim to nie chińska, a japońska bajka i trwa aż 127 min. czyli warta swojej ceny (choć szkoda że nie ma oryginalnej wersji językowej).
Ogólnie bardzo lubię mangę, anime, te klimaty i wszystko co związane z twórczością Japończyków. Na obejrzenie czeka wciąż pierwszych 7 odcinków Arjuny w wersji oryginalnej czyli wg pudełka ponad 180 min. rozrywki
Edit: Dźwięki duszków możnaby spróbować wyciągnąć z DVD jeśli Creative Mixer to potrafi, sprawdzę jutro..
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Co jak co, ale Japońskie filmy animowane bardziej mi się podobają (DragonBall - Forewer!) od europejskich czy amerkykańskich . Często postaćie w ich filmach mają zajefajne wdzianka . No dobra, może wrócimy do tematu? Jak wam się podobał wybuch centaura?
Filmik extra , cos na wzor najlepszych filmow i seriali sf .Swiat X jest wrecz idealnym przykladem do tworzenia taaaaaaaaaaaaaaaaakich filmikow , chyle czola autorom, jestescie q... dobrzy!!!!!!!!!!!!nawet bardziej, moje pomysly tez byly dobre , ale nie potrafilem stworzyc kilku sekwencji.............. Wlasnie sobie przypomnialem o serialu Babylon 5 , gdzies mam plytki........[no comments]