"Szprytny" Tytan

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

RAFIO
x3ap

"Szprytny" Tytan

Post by RAFIO »

Zastanawialiście się kiedyś z kąd egosoft wziął pamysł na niektóre jednostki??? Ogłądałem sobie niedawno film Żołnierze kosmosu.
I widzę tam niszyciel. Hmmm. Skądś go znam, tylko z kąd???
Dłyższa chwila i mam!!! Tożto Tytan!!! Taki sam I jest nadbudówka(mostek) I cztery silniki ścięte /= i są w układzie Xi i jest taka płyta do okoła środkowej części kadłuba, i nawet 4 Statki podczepiane pod kadłub!!!
Neiklot
x3ap

Post by Neiklot »

Brawo :lol: Ja też to zauważyłem... Ale zapomniałem o tym napisać :D Ach, ta skleroza :( W każdym bądź razie wygląda on prawie dokładnie tak samo... Ale cóż... Co winić Egosoft, że ściągnął jeden ze statków z jakiegoś filmu S-F?! Chętnie sam bym zrobił Millenium Falcona lub Slave I z Gwiezdnych wojen... :lol:

- Pozdro
- Neiklot
[ external image ]
----------------------
Konflikt Splicki jeszcze trwa!
Vill
x2

Post by Vill »

Na ang forum czytałem, że ludzie porobili sobie skiny do jednostek. Widziałem screena z X-Wingiem w tle, a inny mocaż zmienił Tytana na...
Imperial Star Destroyera - po prostu niesamowite...

uaaaaaaaaaaaaa, też chce takiego :(
Temporalily suspended in a time lapse...
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Vill, mozesz zapodac tego linka? ;)
Vill
x2

Post by Vill »

Marcybiskup wrote:Vill, mozesz zapodac tego linka? ;)
Zrobilbym to z dziką przyjemnością, gdyby nie to, że opisana sytuacja miala miejsce kiedy zaczęłem odwiedzać forum - wtedy tylko angielskie bo zorientowanie się że jest też polskie zajęło mi jakiś miesiąc. :oops:

Zobacze czy uda mi się toto odzukać i dam znać.

http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtop ... sc&start=0

If you want some Star Wars Models who created with 3DS Max 5 then contact me under cybertech_inc@gmx.net . I have Tie-Bomer, Gunboat, AT-AT Walker, Tie Fighter, Star Destroyer,Death Star, X-Wing and a few more...

Jeżeli chcesz modele ze świata Star Wars, stworzone przy pomocy 3DS Max 5 to skontaktuj się ze mną przez cybertech_inc@gmx.net. Mam Tie-Bomer, Gunboat, AT-AT Walker, Tie Fighter, Star Destroyer,Death Star, X-Wing i kilka innych... (cypyright Black_Lance)

Tłumaczył: Vill

okie, drugi edit: większość linków do screenów które sprawdzałem jest nieaktualna. Tematy na temat nowych statków są w części Sripts and Modding tzn. po engliszu. Może uda mi się jeszcze później coś znaleźć. Na razie czas mi się skończył... exit :)
Temporalily suspended in a time lapse...
el_tzar[us]

Post by el_tzar[us] »

sciągnąłem i jest całkiem niezle
spoko wyglądają . ale głos mi upadł hehe
:lol: czy da sie je troche uskryptować ? bo probowałem ale nie ma ich w spisie :evil: wie ktos jak je wypakowac na maxa?
j77jack
x2

"Szprytny" Tytan

Post by j77jack »

Na angielskim forum jest tez "The gonner secrets." http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtop ... the+gonner
5 nowych statkow gonnerow.. uzbrojonych :twisted: tylko za diabla nie wiem jak to uruchomic :? :? :?
-zainstalowalem..... nic :(
-tluke klechow na statkach... cos krzycza ze wezwa swoje statki ochrony, ale dalej nic :(
-u nich w swiatyni tez tego kupic nie idzie :(
MRYt
x2

Post by MRYt »

j77jack: Nie probowalem tego modu, ale wyzej w topicu http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtop ... the+gonner Nemomuc napisaal ze statki dostepne sa w
Spoiler
Show
niezaleznych stoczniach w Wasteland, Rhy's Desire i Getsu Fune.
Sprobuj, zanim wyslesz do Nieba kilka tuzinow Bogu ducha winnych klechow. :roll:
Pozdrowki.
ergo
x3tc

Post by ergo »

MRYt wrote: Sprobuj, zanim wyslesz do Nieba kilka tuzinow Bogu ducha winnych klechow.
:twisted: a co to komu przeszkadza ? powtarzajac za amerykanska armia: "Our enemies should meet God and we are here to arrange it"
j77jack
x2

"Szprytny" Tytan

Post by j77jack »

Dzieki MRYt wlasnie mialem odwiedzic siedzice klechow M2....
i bozbawic swoje X2 wiary,,, he he he
"killem all let's good shortem out" // :twisted: :twisted:
Sauron11
x3tc

Re: "Szprytny" Tytan

Post by Sauron11 »

j77jack wrote:Dzieki MRYt wlasnie mialem odwiedzic siedzice klechow M2....i bozbawic swoje X2 wiary,,, he he he:
To nie takie proste, o ile dobrze pamiętam w biuletynie pojawia się czasami wzmianka o ich innej ukrytej bazie, której położenia nikt nie potrafi wyśledzić. Ponoć baza przemieszcza się wewnątrz systemu (zupełnie jak Gwiazda Śmierci :wink: ), a gęste mgławice utrudniają jej wykrycie 8)
MRYt
x2

Post by MRYt »

Sauron, ty cos wiesz...

Kiedys szukalem takiej bazy niezbyt intensywnie, bo to mogly byc tylko plotki.
Teraz trzeba serio zajac sie tematem. :twisted:
Tak... Poszukiwania zajma troche czasu, a tymczasem piractwo rozpleni sie po calej galaktyce...

Sau, jezeli to piraci daja Ci kase zeby zyskac troche oddechu, to gdzies kolo stycznia spodziewaj sie Facetow w Czerni. :D

Ale jak to znajde, to masz u mnie duuuuuuuze piwo! :D
j77jack
x2

"Szprytny" Tytan

Post by j77jack »

hmm... ruchoma baza no no czego te klechy nie wymysla :lol:
MRYt: prosba daj znac o zakonczeniu poszukiwan tego latajacego cyrku
:twisted:
chce ich jednak odwiedzic :twisted: :twisted: :twisted: , ale nie znosze latania we mgle :D
radas
x2

Post by radas »

a ten lotniskowiec Teladich to zywcem (sie okocikm) zerzniety z Gwiezdnej Eskadry
MRYt
x2

Post by MRYt »

j77jack: Jak w banku. Moze w weekend wezme sie za to, bo roboty duzo, a kasy jakby mniej. :)
Marcybiskup
x3ap

Re: "Szprytny" Tytan

Post by Marcybiskup »

RAFIO wrote:Zastanawialiście się kiedyś z kąd egosoft wzią3 pamys3 na niektóre jednostki??? Og3ąda3em sobie niedawno film Żo3nierze kosmosu. I widzę tam niszyciel. Hmmm. Skądś go znam, tylko z kąd???
Wypozyczylem i obejrzalem. I az mi szczeka opadla. To ten sam, co do joty. Pierwsza reakcja - hurrraaa, a wiec Tytan istnieje naprawde!!!

:gruebel: :headbang:

A druga reakcja - podobienstwa sa tak oczywsite, ze moznaby wytoczyc maly procesik, jestem pewien ;)

Return to “Polskie / Polish X-Forum”