"Szprytny" Tytan
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
"Szprytny" Tytan
Zastanawialiście się kiedyś z kąd egosoft wziął pamysł na niektóre jednostki??? Ogłądałem sobie niedawno film Żołnierze kosmosu.
I widzę tam niszyciel. Hmmm. Skądś go znam, tylko z kąd???
Dłyższa chwila i mam!!! Tożto Tytan!!! Taki sam I jest nadbudówka(mostek) I cztery silniki ścięte /= i są w układzie Xi i jest taka płyta do okoła środkowej części kadłuba, i nawet 4 Statki podczepiane pod kadłub!!!
I widzę tam niszyciel. Hmmm. Skądś go znam, tylko z kąd???
Dłyższa chwila i mam!!! Tożto Tytan!!! Taki sam I jest nadbudówka(mostek) I cztery silniki ścięte /= i są w układzie Xi i jest taka płyta do okoła środkowej części kadłuba, i nawet 4 Statki podczepiane pod kadłub!!!
-
Brawo
Ja też to zauważyłem... Ale zapomniałem o tym napisać
Ach, ta skleroza
W każdym bądź razie wygląda on prawie dokładnie tak samo... Ale cóż... Co winić Egosoft, że ściągnął jeden ze statków z jakiegoś filmu S-F?! Chętnie sam bym zrobił Millenium Falcona lub Slave I z Gwiezdnych wojen... 
- Pozdro
- Neiklot

- Pozdro
- Neiklot
-
-
Zrobilbym to z dziką przyjemnością, gdyby nie to, że opisana sytuacja miala miejsce kiedy zaczęłem odwiedzać forum - wtedy tylko angielskie bo zorientowanie się że jest też polskie zajęło mi jakiś miesiąc.Marcybiskup wrote:Vill, mozesz zapodac tego linka?

Zobacze czy uda mi się toto odzukać i dam znać.
http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtop ... sc&start=0
If you want some Star Wars Models who created with 3DS Max 5 then contact me under cybertech_inc@gmx.net . I have Tie-Bomer, Gunboat, AT-AT Walker, Tie Fighter, Star Destroyer,Death Star, X-Wing and a few more...
Jeżeli chcesz modele ze świata Star Wars, stworzone przy pomocy 3DS Max 5 to skontaktuj się ze mną przez cybertech_inc@gmx.net. Mam Tie-Bomer, Gunboat, AT-AT Walker, Tie Fighter, Star Destroyer,Death Star, X-Wing i kilka innych... (cypyright Black_Lance)
Tłumaczył: Vill
okie, drugi edit: większość linków do screenów które sprawdzałem jest nieaktualna. Tematy na temat nowych statków są w części Sripts and Modding tzn. po engliszu. Może uda mi się jeszcze później coś znaleźć. Na razie czas mi się skończył... exit

Temporalily suspended in a time lapse...
-
-
"Szprytny" Tytan
Na angielskim forum jest tez "The gonner secrets." http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtop ... the+gonner
5 nowych statkow gonnerow.. uzbrojonych
tylko za diabla nie wiem jak to uruchomic
-zainstalowalem..... nic
-tluke klechow na statkach... cos krzycza ze wezwa swoje statki ochrony, ale dalej nic
-u nich w swiatyni tez tego kupic nie idzie
5 nowych statkow gonnerow.. uzbrojonych

-zainstalowalem..... nic

-tluke klechow na statkach... cos krzycza ze wezwa swoje statki ochrony, ale dalej nic

-u nich w swiatyni tez tego kupic nie idzie

-
j77jack: Nie probowalem tego modu, ale wyzej w topicu http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtop ... the+gonner Nemomuc napisaal ze statki dostepne sa w
Sprobuj, zanim wyslesz do Nieba kilka tuzinow Bogu ducha winnych klechow.
Pozdrowki.
Spoiler
Show
niezaleznych stoczniach w Wasteland, Rhy's Desire i Getsu Fune.

Pozdrowki.
-
-
"Szprytny" Tytan
Dzieki MRYt wlasnie mialem odwiedzic siedzice klechow M2....
i bozbawic swoje X2 wiary,,, he he he
"killem all let's good shortem out" //

i bozbawic swoje X2 wiary,,, he he he
"killem all let's good shortem out" //

-
Re: "Szprytny" Tytan
To nie takie proste, o ile dobrze pamiętam w biuletynie pojawia się czasami wzmianka o ich innej ukrytej bazie, której położenia nikt nie potrafi wyśledzić. Ponoć baza przemieszcza się wewnątrz systemu (zupełnie jak Gwiazda Śmiercij77jack wrote:Dzieki MRYt wlasnie mialem odwiedzic siedzice klechow M2....i bozbawic swoje X2 wiary,,, he he he:

-
Sauron, ty cos wiesz...
Kiedys szukalem takiej bazy niezbyt intensywnie, bo to mogly byc tylko plotki.
Teraz trzeba serio zajac sie tematem.
Tak... Poszukiwania zajma troche czasu, a tymczasem piractwo rozpleni sie po calej galaktyce...
Sau, jezeli to piraci daja Ci kase zeby zyskac troche oddechu, to gdzies kolo stycznia spodziewaj sie Facetow w Czerni.
Ale jak to znajde, to masz u mnie duuuuuuuze piwo!
Kiedys szukalem takiej bazy niezbyt intensywnie, bo to mogly byc tylko plotki.
Teraz trzeba serio zajac sie tematem.

Tak... Poszukiwania zajma troche czasu, a tymczasem piractwo rozpleni sie po calej galaktyce...
Sau, jezeli to piraci daja Ci kase zeby zyskac troche oddechu, to gdzies kolo stycznia spodziewaj sie Facetow w Czerni.

Ale jak to znajde, to masz u mnie duuuuuuuze piwo!

-
"Szprytny" Tytan
hmm... ruchoma baza no no czego te klechy nie wymysla
MRYt: prosba daj znac o zakonczeniu poszukiwan tego latajacego cyrku
chce ich jednak odwiedzic
, ale nie znosze latania we mgle 

MRYt: prosba daj znac o zakonczeniu poszukiwan tego latajacego cyrku

chce ich jednak odwiedzic

-
-
-
Re: "Szprytny" Tytan
Wypozyczylem i obejrzalem. I az mi szczeka opadla. To ten sam, co do joty. Pierwsza reakcja - hurrraaa, a wiec Tytan istnieje naprawde!!!RAFIO wrote:Zastanawialiście się kiedyś z kąd egosoft wzią3 pamys3 na niektóre jednostki??? Og3ąda3em sobie niedawno film Żo3nierze kosmosu. I widzę tam niszyciel. Hmmm. Skądś go znam, tylko z kąd???

A druga reakcja - podobienstwa sa tak oczywsite, ze moznaby wytoczyc maly procesik, jestem pewien