Chcialem wszystkich poinformowac o utworzeniu pierwszego polskiego webringu X2, czyli X2-NET. Strona macierzysta to www.x2-center.prv.pl. Znajdziecie tam informacje na temat organizacji. Administratorzy stron o X2, ktorzy chca przystapic do X2-NET sa proszeni by sie ze mna skontaktowac.
Aktualni czlonkowie to: Szafranopedia, X2-CENTER NET, X-Universe Database
X2-NET Webring
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
- Moderator (Polski)
-
Stronka na nowy wygląd, więc trochę prywatnej konstruktywnej krytyki
:
- Menu nadal jest po angielsku. Nagłowki też. Po polsku wyglądałoby to przyjemniej.
- W przypadku informacji n/t The Return, jeśli artykuły były pisane na podstawie oryginalnych X-Newsów Egosoftu, trzeba by podać dokładnie źródło (etyka dziennikarska nakazuje
)
- wszędzie widać "pierwszy(a) polski(a)" - nieco patetycznie, czemu ma to służyć?
- strona Deltax - wprawdzie wystąpiłem już dawno temu ale moje i-mię z niewiadomych przyczyn wciąż jest na liście, czy doczekam się usunięcia?
Reszta ok. Pozdrawiam

- Menu nadal jest po angielsku. Nagłowki też. Po polsku wyglądałoby to przyjemniej.
- W przypadku informacji n/t The Return, jeśli artykuły były pisane na podstawie oryginalnych X-Newsów Egosoftu, trzeba by podać dokładnie źródło (etyka dziennikarska nakazuje

- wszędzie widać "pierwszy(a) polski(a)" - nieco patetycznie, czemu ma to służyć?
- strona Deltax - wprawdzie wystąpiłem już dawno temu ale moje i-mię z niewiadomych przyczyn wciąż jest na liście, czy doczekam się usunięcia?

Reszta ok. Pozdrawiam