Normalnie zaczynam się denerwować przekopałem całego manuala na płycie.... i jakieś 80% postów na forum.... ale w dalszym ciagu nie umiem!!!!! przenosić się ani towarów przy pomocy urządzenia przenoszącego w kilku postach piszecie żeby urzyć tego ale jak jaki jest skrót klawiszowy naprawde denerwuje mnie latanie w skafandrze i przechodzenie z jednego statku na drugi.... mam urzadzenie na obu statkach.... i nie umiem...... pomocy!!!!!
dwa_litry_zubra: Instrukcja polskiej wersji X2, strony 3-5 , tam masz najwazniejsze skroty. Urzadzenie transportowe obsluguje sie przez konsole polecen statku , nie podam ci doladnie gdzie bo gram od nowa i nie dorobilem sie jeszcze 2 statku, ale z tego co pamietam jest tam na pewno
Spróbuję dać w miarę pełne wyajasnienie
Siedzisz w jednym statku, podlatujesz do drugiego na mniej niż 5 km. Namierzasz go aby stał się Twoim celem. Naciskasz "i" i przewijasz menu w dół aż znajdziesz Urządzenie Transportowe i Transporter Ładunku. Wybierasz odp. opcję i już.
Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown... Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...