Jesli mogli byscie rozwiazac ten problem, to bede wam bardzo wdzieczny. A wiec tak w temacie wprowadzenia. Jakis czas temu bawilem sie partition magiciem na moje nieszczescie w trakcie zapisywania ustawien po rebocie swiatlo zgaslo(awaria) i tak zaczol sie nieprzyjemny czas dla mnie. A co to ma wspulnego z X2 no wiec nie liczac faktu zeby odzyskac dysk ze zniszczonej partycji musialem go zformatowac i stracilem kilka statkow m1 i m2 zarobionych za pomoca handlu, to po reinstalacji systemu jakims niefartem w najmniej oczekiwanym momecie komp mi sie resetuje najczesciej w momencie dokowania wewnatrz stacji. Jak wlacze go znowu to samo. Nie wiem czy to wina gry (bo tylko w niej mam takie loty) czy cos sie stalo z dyskiem. Ale Plz pomuszcie jak byscie mogli.
P.S.1 Gra wczesniej dzialala bez zarzutu, pozatym jak by bylo trzeba to moge zamiescic wmiare dokladne dane co to za komp.
P.S.2 Odnosnie zakladania topica nie znalazlem nigdzie podobnego tematu
P.S.3 Ewentualnie nie jestescie moze wtajemniczeni czy i jak ewentualnie mogl bym poza kupowaniem nowej gry i zabawa w pirata odzyskac cd2 gry ktory zostal tak podniszczony na brzegach ze nie moge go zainstalowac(grac owszem instalowac nie[Dzialam narazie na porzyczonej plytce ale kod rejestracyjny jest moj])
A tak przy okazji Jaki m6 jest wedlug was najbardziej praktyczny bo i tak bede kompletowal nowa flote statkow.
Prosze bo desperacji naprawde mam niedaleko!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam problemy gra. Autoresetuje mi kompa z nieznanych przyczn
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Mam problemy gra. Autoresetuje mi kompa z nieznanych przyczn
Last edited by Pendrak on Fri, 22. Oct 04, 01:27, edited 2 times in total.
-
Re: Sorka ze zaczynam nowego topica ale mam problemy gra.!!!
Podejrzewam, ze cos z dyskiem, zrob kopie wszystkich sejwow w tym samym katalogu, potem wywal stare i zmien nazwy sejwow na oryginalne, potem wlacz gruntowne skanowanie dysku.Pedrak wrote:... to po reinstalacji systemu jakims niefartem w najmniej oczekiwanym momecie komp mi sie resetuje najczesciej w momencie dokowania wewnatrz stacji. Jak wlacze go znowu to samo. Nie wiem czy to wina gry (bo tylko w niej mam takie loty) czy cos sie stalo z dyskiem. Ale Plz pomuszcie jak byscie mogli.
Pewnie podczas zapisu na dysku w tym miejscu jest beeee i gra sie wywala.
Trzeba bylo napisac w topicu o co chodzi - np. Gra wywala sie podczas dokowania.P.S.2 Odnosnie zakladania topica nie znalazlem nigdzie podobnego tematu
Przeslij do playa wraz z dowodem zakupu i Ci powinni wymienic na nowa. Przeciez gwarantuja to przez rok czasu, a rok jeszcze nie minal i moze uda sie nawet bez dowodu zakupu.P.S.3 Ewentualnie nie jestescie moze wtajemniczeni czy i jak ewentualnie mogl bym poza kupowaniem nowej gry i zabawa w pirata odzyskac cd2 gry ktory zostal tak podniszczony na brzegach ze nie moge go zainstalowac(grac owszem instalowac nie[Dzialam narazie na porzyczonej plytce ale kod rejestracyjny jest moj])
No ja niedawno kupilem sobie pierwsze m6 czyli rybolowa i jestem zachwyconyA tak przy okazji Jaki m6 jest wedlug was najbardziej praktyczny bo i tak bede kompletowal nowa flote statkow.

-
-
-
Ja tez mialem ten problem. Wymyslelem rozne sposoby z reinstalacja calego systemu wlacznie, a problem okazal sie trywialny:
za slabe chlodzenie procesora i za slaby zasilacz.
Nie wiem, czy w momencie save;u gra czerpie az tyle mocy, ale odlaczeniu drugiego napedu CD, gra chodzila bardziej stabilnie, wiec zdecydowalem sie na wymianie zasilacza na mocniejszy - pomoglo.
Na wszelki wypadek tez wymienilem wentylator/radiator na wiekszy i juz calkowicie zapomnialem o problemie save'owania.
POzdr
za slabe chlodzenie procesora i za slaby zasilacz.
Nie wiem, czy w momencie save;u gra czerpie az tyle mocy, ale odlaczeniu drugiego napedu CD, gra chodzila bardziej stabilnie, wiec zdecydowalem sie na wymianie zasilacza na mocniejszy - pomoglo.
Na wszelki wypadek tez wymienilem wentylator/radiator na wiekszy i juz calkowicie zapomnialem o problemie save'owania.
POzdr
Garghgor Ug Nazghorskumm
'Ere we go, 'ere we go throu da kosmos
'Ere we go, 'ere we go throu da kosmos