A tu? Zainstaluj Sterowniki z płyty. Instaluję i nic! Mam nadzieję że ktoś mi pomoże.

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Co jakiś czas mam dokładnie coś takiego na swoim W98. Btw. nie gram na włączonym EAX, bo zauważyłem że na Audigy i zestawie Creative 5.1 nie ma znaczenia czy EAX jest włączony czy nie, dźwięk jest tak samo dobry. W każdym razie ja w takim przypadku wychodzę z gry i restartuję kompa.RAFIO wrote:Nie ma tylko dżwięków z kompa pokładowego (w menu są włączone). Komunikatów na stacjach (też) i Głosów postaci.
moze moj pomysl jest glupi, lub za prosty... ale czasem proste pomysly sa najlepsze: a glosniki macie podlaczone do komputera/pradu ?Sauron11 wrote:Co jakiś czas mam dokładnie coś takiego na swoim W98. Btw. nie gram na włączonym EAX, bo zauważyłem że na Audigy i zestawie Creative 5.1 nie ma znaczenia czy EAX jest włączony czy nie, dźwięk jest tak samo dobry. W każdym razie ja w takim przypadku wychodzę z gry i restartuję kompa.RAFIO wrote:Nie ma tylko dżwięków z kompa pokładowego (w menu są włączone). Komunikatów na stacjach (też) i Głosów postaci.
Nie, to stara metoda naprawiania sprzętów domowych! Kiedyś w analogiczny sposób naprawiłem kuchenkę. Żona stwierdziła, że elektryczny piekarnik nie działa, a ja jako człek wybitnie leniwy zasugerowałem wezwanie magika lub odszukanie instrukcji. To ostatnie przerosło możliwości mojej Żony więc na jakiś czas o sprawie zapomniała. Dwa tygodnie później kuchenka uległa samonaprawie. Zasługę przypisałem oczywiście sobie, a kuchenka działa po dziś dzień!Marcybiskup wrote:Ani chybi, to korki albo cud.
w mojej kuchence dzialo sie to samo, co gorsza nie dzialaly 2 palniki (calosc to kuchenka elektryczna) . Poniewaz obsluga AGD w wiekszosci mnie przerasta , dalem sobie z tym spokoj. Urzadzenie naprawila moja lepsza polowa, ustawiajac w kuchence zegarek (kuchenka jest w jakims tam stopniu programowalna - odgrzewanie na czas i inna magia ) , bez tego nie dziala w niej 3/4 funkcji w tym palniki i piekarnikJones Abrahams wrote:Nie, to stara metoda naprawiania sprzętów domowych! Kiedyś w analogiczny sposób naprawiłem kuchenkę. Żona stwierdziła, że elektryczny piekarnik nie działa