Urządzenie maskujące gdzie???
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Urządzenie maskujące gdzie???
Ludzie, powiedzcie mi gdzie można kupić urządzenie maskujące?
w jakieś sekretnej bazie??? Taktowne znalazłem boronów i argonów. Po jedną dla każdego.
A chandlarze złomem??? Są takie stacje, ale w grze ich nie znalazłem!!!
w jakieś sekretnej bazie??? Taktowne znalazłem boronów i argonów. Po jedną dla każdego.
-
Re: Urządzenie maskujące gdzie???
Jak takie urzadzenie dziala?RAFIO wrote:Ludzie, powiedzcie mi gdzie można kupić urządzenie maskujące?
Skad dowiedziales sie ze cos takiego jest w grze jezeli nie wiesz gdzie to kupic?
O ile wiem to w takie urzadzenie wyposazony jest Xperymental ale nigdy go nie urzywalem.

-
- Moderator (Polski)
Bo takie urządzenie można napotkać w grze (bez modified).Blaster X wrote:Skad dowiedziales sie ze cos takiego jest w grze jezeli nie wiesz gdzie to kupic?
Xperimental nie ma tego.O ile wiem to w takie urzadzenie wyposazony jest Xperymental ale nigdy go nie urzywalem.
klarix
-
klarix wrote: Bo takie urządzenie można napotkać w grze (bez modified).
klarix
Moze jakas podpowiedz?

Z fabula to chyba nie ma nic wspólnego...
Moze BBS?
Cos innego?
-
klarix wrote:Bo takie urza?dzenie moz?na napotkac´ w grze (bez modified).Blaster X wrote:Skad dowiedziales sie ze cos takiego jest w grze jezeli nie wiesz gdzie to kupic?
Spoiler
Show
Spotkac moze mozna - ale nie dotknac czy kupic. Mozna zobaczyc w dzialaniu. I na pismie w biuletynach
A czy to samo powiesz o zlomowiskach? Czasem wydaje mi sie, ze niektore obiekty sa tajemnica dla samych tworcow gry

A czy to samo powiesz o zlomowiskach? Czasem wydaje mi sie, ze niektore obiekty sa tajemnica dla samych tworcow gry

Last edited by Marcybiskup on Wed, 20. Oct 04, 13:09, edited 1 time in total.
-
-
-
-
- Moderator (Polski)
-
-
-
-
- Moderator (Polski)
-
-
Witam, Dawno na forum nie gościłem, ale chciałbym zabrać głos w dyskusi, jest wiele żecze które są, a jednak ich nie ma i o tym kieyś pisałem. zbieracze złomu... użądzenie maskujące... ulepszony dopalacz seta i jeszcze jakieś tam... (acha, jeszcze dwa statki ksenońskie, transportowce, tylko modelu nie mają) to wszystko jest w grze ale twórcy z jakiś powoów tego nie umieścili. (brak czasu?)

-
Cześć Kajtuś,
ortografia Ci się przez czas nieobecności na forum, widzę, nie poprawiła
(to tak, żebyś się swojsko poczuł
)
Widzisz, w bardzo wielu grach tak jest, że pewne drobiazgi są umieszczone w grze a nie ma ich w rozgrywce. Często dlatego, żeby zostawić pole do popisu dla modderów, ale częściej po prostu okazało się, że nie pasowały do koncepcji i ich poniechano. Jak było w tym wypadku, nie wiem.
Pozdrawiam
ortografia Ci się przez czas nieobecności na forum, widzę, nie poprawiła

Widzisz, w bardzo wielu grach tak jest, że pewne drobiazgi są umieszczone w grze a nie ma ich w rozgrywce. Często dlatego, żeby zostawić pole do popisu dla modderów, ale częściej po prostu okazało się, że nie pasowały do koncepcji i ich poniechano. Jak było w tym wypadku, nie wiem.

Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
-
Heh. Sądząc z ostatniej polityki niektórych wydawców gier - zostawili sobie furtkę żeby wydać dodatek. Potem można więcej dóbr zmieścić na płycie z dodatkiem bo i tak niektóre zaszyte rzeczy można po prostu odblokować
Oczywiście nie jestem pewien czy tak zrobił EGOSOFT. Czy wogle te niewykorzystane pomysły się kiedyś przydadzą?

-