EditS11: Poprawiłem temat, piszcie zawsze o czym post traktuje

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Zjadles litere "T" w wyrazie Thereshallbewings.gebp wrote: A tu skrót jak włączyć *:
a) Wciśnij i przytrzymaj klawisz SHIFT
b) Wciśnij ‘t’
c) Puść SHIFT
d) Wpisz ‘hereshallbewings’
Pozdrawiam
No, bo gebp dobrze napisał swoją 'instrukcję'. Rzekomo zjedzoną literę 'T' wpisuje się w punkcie b., zaś resztę, czyli 'hereshallbewings', potem, co razem daje 'Thereshallbewings'. Znając (powierzchownie, ale jednak) forumowiczów, można było spodziewać się dłuższego OT.Blaster X wrote:Jaka tam wojnaStalovy wrote: napisał:
oj, chyba będzie wojna...![]()
![]()
Co najwyzej malutka róznica zdan![]()
OK teraz widze ze ten myk z shift t to po prostu sposób na wpisanie "wielkiej" literyxanth wrote:Blaster, przeczytaj jego posta uwaznie. Zadnego "T" nie zjadl
Ze wzgledu na to, ze niekiedy skrypty pracuja dosc wydajnie, szybkie wpisanie T nie zadziala i trzeba pisac powoli. Wlasnie tak, jak przedpiszca napisal (shift, t, puscic shift)
X.
Pilot na poczatek musi zdobyć odpowiedni poziom doświadczenia. Zostawiasz go w jakimś sensownym sektorze na Sector Trader i czekasz. Po jakims czasie pilot ma odpowiedni poziom aby wystartować z Universe Trader. Później już wszystko dzieje się samo.Mani_Hc wrote:A ja mam taki problem, zainstalowalemTradeCommandSoftwareMK3.exe ze strony egosoftu. No i jak biore konsole polecen statku z MK3 zainstalowanym handlem, to biore handel i jest napis Start Trade Universe, ale nie moge go zaznaczyc. Dlaczego ?? Moze ktos mi pomoc ??
Mam PL wersje jak cos.