Kde to koupit?

Moderator: DJ Die

plynak
x3tc

Kde to koupit?

Post by plynak »

Zdravim, rad bych si to zakoupil, muzete mi poradit spolecnost/firmu, ktera dodava do Ceske republiky? Neni pro mne porblem zaplatit VISOU pres net, ale je problem sehnat nekoho, kdo to sem doruci. A to jsem myslel, ze v EU takove problemy nebudou. Diky za rady. Jo a chci US ci UK verzi, pac nemecky to nechci ani zadarmo.
Abras
x3

koupit

Post by Abras »

zeptej se maesp-a, ten si objednaval x2 z ameriky, myslim, on uz bude vedet
tinman-cz

hmmmmmmm

Post by tinman-cz »

je to děsné
u nás se nedaj vůbec hry tohoto typu sehnat :evil:
shaněl jsem X beyond frontier , nikde (nebyt levelu nikdy sem to nehral)
x2 to zase nejsou schopni dopřekládat, to sem si musel složitě sehnat anglicky
independence war 2 edge of chaos -to samé nejde sehnat (haluzově jsem to oběvil v bazaru)
freespace 2 snad ani nikdy v evropě nevyšlo

:-(
mame to těžké
plynak
x3tc

Post by plynak »

Jo jo, z tebou jmenovanych amm original pouze X-Gold. Ostatni mam prepalene. Priznam se k tomu otevrene, protoze kdyz si to chci koupit, tak neni kde, takze by se vyvojari a vydavatele mohli zamyslet take nad tim, ze ne vsichni kradou software, protoze na nej nemaji. Jinak X-Gold jsem sehnal nove na 199 korun. Tomu rikam SUPER investice.
robacz

Post by robacz »

Přímo tady na Egosoft se to dá objednat, Order z menu na hp. Jenže ta cena, s poštovným asi 50 EUR :o.

Nejlevnější to je na americkým Amazonu (přes J&R), za asi 19 dolarů, jenže neposílaj do ČR. Pak to mají i na UK Amazonu asi za 15 liber, jenže stejně jako US, neposílaj do ČR. Další je http://www.play.com/ za taky 15 liber, opět neposílá do ČR.

http://www.gameseek.co.uk/ posílá za 3 libry po celý evropě, X2 mají za 29 liber.
http://shop.game.net/ posílá za 3 libry po celý evropě, X2 mají za 20 liber.

V USA jsem nic za slušnou cenu s posílání do ČR nenašel. V Německu mají všude zase jen německou verzi.

Já jsem X2 sehnal přes známého v UK přes play.com, poštovné do ČR je asi 2 libry.
MARTY63
x3

Post by MARTY63 »

Podle Gameexpresu.cz (link dole)
http://www.gameexpres.cz/product_info.p ... ts_id/1047
by to mělo být k dispozici 23.12.2004
robacz

Post by robacz »

Jo jenze to datum tam prubezne menej uz asi 3/4 roku.... :?
plynak
x3tc

Post by plynak »

Zdravim, tak nejsrychlejsi je poprosit nekoho, kdo leti do Britanie. Ja rekl brachovi a uz mam original. A jeste k tomu mi to da k Vanocum, takze to mam zadara :D
Abras
x3

Post by Abras »

X2 na brlohu
X2 na setoru
jestli je jich vic nevim...
takze pro vas, co to nemate moznost sehnat mimo CR/SR, tady to mate pekne na slovensku, ale po anglicky, i to je ale lepsi jak nic

timhle pomaham budoucim hracum, tohle neni reklama pro servery, na ktere sem sem dal linky
plynak
x3tc

Post by plynak »

No to je sice hezke, ale k cemu mi to je, kdyz mi to sem stejne neposlou?
Abras
x3

Post by Abras »

plynak wrote:No to je sice hezke, ale k cemu mi to je, kdyz mi to sem stejne neposlou?
neznas nikoho na slovensku?
plynak
x3tc

Post by plynak »

Kupodivu ne. Znam spoustu lidi ve spouste zemi, ale na Slovensku bohuzel ne. Mne to teda nevadi, ja X2 mam, ale obavam se, aby to s The Return nedopadlo stejne a ja si pro to nemusel do Britanie. No nastesti pracuji u letecke spolecnosti, takze litam zadara :)
FouET

kopim x2: the threat

Post by FouET »

byl by tu někdo ochotnej prodat mi X2: The Threat , byl bych vám fakt moc vděčnej dík moc

prispevek byl upraven moderatorem- zakaz sireni softwaroveho piratstvi

domingo
x2

Post by domingo »

Ja som si to kupil priamo od egosoftu, anglicku EU verziu ...
Marcus_de_Tycho
x3tc

Post by Marcus_de_Tycho »

Tak jsem horko tezko sehnal na ebay X2 The Threat Collector's Edition. Skutecne lahudkova vec.

Ted planuji nakup X3 CE (ac opet za preklad a betatesting dostanu nejake ceske originalky). Prijde mi, ze nejvyhodnejsi je to kupovat na ebay. Ale i tak se da koupit okolo 50 euro.

Nevite, kde by se dala koupit v CR?

A hrozne moc shanim X beyod the Frontier s cislem, ktere bych si mohl zaregistrovat tady na foru. Nevedeli byste o necem?
Koritnaciino
x4

Post by Koritnaciino »

Chlapci zaregistrujte sa mi na www.hrac.sk
Mam auto v anglicku raz tyzdenne takze Vam nalozim co budete chciet zavazne a aj dorucim za cca 130Sk na cene produktu sa dohodneme.

Mozete ma kontaktovat aj cez msn na koritnaciino@centrum.cz
Radek
x3

Post by Radek »

Zdarec, původně jsem myslel, že koupím českou verzi, ale nechce se mě čekat do června tak chci koupit originalku. Nevíte někdo, kde se dá v Brně koupit? Nebo nevíte o někom kdo by ji prodal? Zatiím bud slintat u dema...

Má smysl koupit napřed X2 v češtině, když jsem tuto serii nehrál?
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

no kdyz si chces sehnat hru driv nez vyjde u nas v cestine tak to moc cenu nema X serie neni jen tak nachvili ale jinak nemuzu jinak nez doporucit to se do cervna stihnout da ;)
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
JXP
x3

Post by JXP »

Digis wrote:Má smysl koupit napřed X2 v češtině, když jsem tuto serii nehrál?
ja do origose X2 sel tuto sobotu. moje uvaha byla takova.

1. X2 cz mne vtahne do deje, protoze tomu budu rozumet a je u toho i cz manual.
2. X2 mi na moji sestave pojede se slusnymi FPS (83) a vypada porad vyborne.
3. X2 jiz ma primo od vydavatele odebranou ochranu StarForce
4. X2cz stoji pouhych 899-999 Kc
5. X3cz by melo stat stejne.
6. X3eng stoji 1500 Kc.
7. za 500Kc priplatek mam 2 hry, ktere na sebe logicky navazuji
8. pokud jsem fanda pak bych nemel prijit o zadny dil serie.
9. pokud mne nechytne X2 pak to jiz X3 nezachrani ;).
10. koupi podporim dobrou vec, protoze kdyz uz ten preklad kluci dotahli pak by to mel nekdo ocenit ;).

pod tihou techto okolnosti jsem nelenil a v sobotu zajel do mistniho gameshopu ... a jsem spokojeny. Doufam, ze jsem ti pri rozhodovani trochu pomohl ;).

btw. z patka na sobotu jsem si nainstaloval X Gold z Levelu a z nejakeho duvodu mi nesla nainstalovat ani jedna cestina, nebo lepe nic z extra. Nemohl by nekdo byt te lasky a poskytnout mi cestiny na Xbtf a Xtensiion se vsemi bonusy (ted nevim, jestli tam byla jen cestina)?

Predem dekuji za vstricnost. sice to uz hrat moc nebudu, ale nejak bych mel rad serii zkompletovanou ;).
Kovi
x3

X Gold CZ

Post by Kovi »

CZ na Beyond the Frontier i X-Tension si muzes stahnout primo od nas (http://bigas.gameplanet.cz/wdk/cestiny.html). Ja to teda v behu jeste nevidel, ale co jsem slysel, tak ac je preklad kompletni, ve hre neni videt. Nicmene, vzhledem k situaci u X3 mam pracovni teorii, kterou bych rad casem overil. Ale to si nejdriv budu muset sehnat prislusne CD Levelu a stahnout z vlastniho webu CZ:-)

Return to “Česky / Czech X-Forum”