Pytanie z innej beczki POMOCY !!!!!!!!

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Mismoni
x2

Pytanie z innej beczki POMOCY !!!!!!!!

Post by Mismoni »

Witam was, wime ze to nie jest odpowiednie miescje na takie pytanie/sprawy , ale pilnie poszukuję każdą część filmu "MAD MAX" na dvd. Może mi ktoś pomóc, odsprzedać ? Z góry dziękuję za pomoc MONIA
Alloces
x2

Post by Alloces »

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32093970

to nie takie trudne - kliknij po prostu link i kup
Mismoni
x2

Post by Mismoni »

Ha ha ha....sorry, ale nie mysl sobie, ze jestem ciemna ok !!??!! Nie po to sie pytam czy ktos moze zalatwic zebys ty np. pisal mi ze tam moge kupic !!! Wiem o tym.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Mismoni wrote:Ha ha ha....sorry, ale nie mysl sobie, ze jestem ciemna ok !!??!! Nie po to sie pytam czy ktos moze zalatwic zebys ty np. pisal mi ze tam moge kupic !!! Wiem o tym.
Monia, takie traktowanie innych nie przyniesie Ci zysku w tym przedsiębiorstwie :twisted: Jeżeli ktoś podaje Ci jakiś sposób zdobycia tego czego szukasz to taka odpowiedź jak Twoja jest nie na miejscu. Raczej podziękuj, że ktoś znalazł czas by odpowiedzieć na pytanie, które notabene jest zupełnie nie związane z tematyką tego forum :!:

Poza wszystkim przypominam, że jeżeli zwracamy się w formie bezpośredniej do kogoś to ZAWSZE używamy dużej litery pisząc Ty, Tobie, Ciebie itp. Robimy tak z szacunku należnego naszemu rozmówcy.
Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

Dziewczyna miala moze zly dzien :) Mysle ze Allocles tez sie nie pogniewal i wykazal zrozumienie ;) Missmoni, kilka glebokich oddechow spojz przez okno w dal (no chyba ze jakas wielka fabryka wszystko zaslania :) ) i wtedy piszemy ladnie milego posta :lol:
Kiedy mężczyźni bawią się w wojne, zawsze giną ludzie...
Mismoni
x2

Post by Mismoni »

Dziekuje.....masz racje, mialam zle dni :)...ale z ta fabryka za oknem to niestety, ale Cie rozczaruje :) Mam ladny widok na park :) Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam....nie chcielibyscie miewac takich dni jak my....dziewczyny.pa
BQB
x2

Post by BQB »

Kilka dni w miesiacu problem? Chetnie bym sie zamienil, byle bym nie musial sie golic, ale was tez to dotyczy. Moze kiedys bedzie mnie stac na laserowe usuniecie cebulek wlosowych i spooookuj swiety na baaaaaaardzo dlugo.
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Mismoni wrote:....nie chcielibyscie miewac takich dni jak my....dziewczyny.pa
A wiecie czemu kobieta podczas "takich dni" gotuje w pieciu garnkach?
:evil: :evil: :evil: Bo taak!!!

Pozdrawiam

ps. Dostałem za to od żony w głowę... miała właśnie "te dni"...
pps. Monia, nie stresuj się, znam takich, którzy mają permanentny okres, w dodatku to chłopy :D
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
Dormio
x2

Post by Dormio »

Poza tym większość facetów nauczyła się z tym radzić, albo w najbliższym czasie nauczy... a Ci którzy nie nauczyli... hmmm jakby tak chyba nie powinnaś się nimi przejmować ;)

Dormio
PS
Nieprawdą jest jakoby, że z kobietą nie można wytrzymać w pewne ścisle określone dni... wystarczy tylko spełniać wszelkie jej "pragnienia". Dla wyjaśnienia dodam, że większość z nich jest sprzeczna ze sobą ;) ;)
PS II
Jestem żonaty od lat 2 :D
BQB
x2

Post by BQB »

Ja od ponad 3 :lol:
SzaYbuS
x2

Post by SzaYbuS »

No i wychodze na gowniarza bo sie zenie za 2-3 latka dopiero ale juz zdazylem sie przyzwyczaic do "tych dni". sasiad ma gorzej bo jest raptem rok starszy odemnie a dzisiaj o 5 rano urodzila mu sie coreczka i teraz to dopiero bedzie mial przeje**** w domu :)
Kolejne starcie z wrogiem, szpachelka w dłoń. Po <cenzura> im ten fioletowy lakier.
- - -
Athlon64 2800+ Newcastle
Asus K8V SE Deluxe
512 MB DDR 400 Kingston
Asus GeForce FX5700 128MB
Windows XP + Service Pack 2
- - -
Jeśli na tym nie chodzi płynnie to znaczy, że masz epilepsje.
Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

SzaYbuS wrote:No i wychodze na gowniarza bo sie zenie za 2-3 latka dopiero ale juz zdazylem sie przyzwyczaic do "tych dni". sasiad ma gorzej bo jest raptem rok starszy odemnie a dzisiaj o 5 rano urodzila mu sie coreczka i teraz to dopiero bedzie mial przeje**** w domu :)
Gratulacje dla sasiada ! :) Jak bedziesz mial tyle lat co ja na przyklad to szybko zaczniesz doceniac takie cos, jak posiadanie dzieci :D Dobra dobra, az tak stary nie jestem :P (zawsze moze czytac te forum jakas mloda kobieta, to co sie bede przyznawal :P )
Kiedy mężczyźni bawią się w wojne, zawsze giną ludzie...
Indoctrine
x3tc

Post by Indoctrine »

BQB wrote:Kilka dni w miesiacu problem? Chetnie bym sie zamienil, byle bym nie musial sie golic, ale was tez to dotyczy. Moze kiedys bedzie mnie stac na laserowe usuniecie cebulek wlosowych i spooookuj swiety na baaaaaaardzo dlugo.
Laser to niedobre wyjście, bo to już na stałe :D
Ale jak nie masz wrażliwej skóry polecam krem depilacyjny(z tych delikatniejszych, tylko oczy trzeba od oparów ochronić). Działa całkim dobrze na dwa-trzy tygodnie :D
:boron: W następnym wcieleniu będę Borońską Księżniczką :P :boron:
Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Indoctrine wrote:...Ale jak nie masz wrażliwej skóry polecam krem depilacyjny(z tych delikatniejszych, tylko oczy trzeba od oparów ochronić). Działa całkim dobrze na dwa-trzy tygodnie :D
Jak u kogo :P

Pozdrawiam
BQB
x2

Post by BQB »

Indoctrine wrote:Laser to niedobre wyjście, bo to już na stałe :D
Ale jak nie masz wrażliwej skóry polecam krem depilacyjny(z tych delikatniejszych, tylko oczy trzeba od oparów ochronić). Działa całkim dobrze na dwa-trzy tygodnie :D
Drogie takie cos? Moglbys cos polecic?
Indoctrine
x3tc

Post by Indoctrine »

Ja właśnie mam bardzo delikatną skórę i nie mogę, ale znajomy czegoś używał.. Jak go przydybię to zapytam co to było. A koszt pewnie coś kilkanaście złotych...

A Ty Jonesie Abrahamie nie mów mi, że po chemicznym wywabianiu zarostu w ciągu 3 dni będziesz miał nowy, bo stwierdzę, żeś jakis mutant :)
:boron: W następnym wcieleniu będę Borońską Księżniczką :P :boron:
Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Indoctrine wrote:...A Ty Jonesie Abrahamie nie mów mi, że po chemicznym wywabianiu zarostu w ciągu 3 dni będziesz miał nowy, bo stwierdzę, żeś jakis mutant :)
Generalnie chemiczne depilatory nadają się być może do czegoś, ale na pewno nie jest to mój zarost. Wyglądałbym potakim zabiegu jak Split, jeśli wogóle coś by ubyło...

Pozdrawiam

Return to “Polskie / Polish X-Forum”