Pytanie z innej beczki POMOCY !!!!!!!!
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Pytanie z innej beczki POMOCY !!!!!!!!
Witam was, wime ze to nie jest odpowiednie miescje na takie pytanie/sprawy , ale pilnie poszukuję każdą część filmu "MAD MAX" na dvd. Może mi ktoś pomóc, odsprzedać ? Z góry dziękuję za pomoc MONIA
-
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32093970
to nie takie trudne - kliknij po prostu link i kup
to nie takie trudne - kliknij po prostu link i kup
-
-
Monia, takie traktowanie innych nie przyniesie Ci zysku w tym przedsiębiorstwieMismoni wrote:Ha ha ha....sorry, ale nie mysl sobie, ze jestem ciemna ok !!??!! Nie po to sie pytam czy ktos moze zalatwic zebys ty np. pisal mi ze tam moge kupic !!! Wiem o tym.

Poza wszystkim przypominam, że jeżeli zwracamy się w formie bezpośredniej do kogoś to ZAWSZE używamy dużej litery pisząc Ty, Tobie, Ciebie itp. Robimy tak z szacunku należnego naszemu rozmówcy.
-
-
-
-
A wiecie czemu kobieta podczas "takich dni" gotuje w pieciu garnkach?Mismoni wrote:....nie chcielibyscie miewac takich dni jak my....dziewczyny.pa

Pozdrawiam
ps. Dostałem za to od żony w głowę... miała właśnie "te dni"...
pps. Monia, nie stresuj się, znam takich, którzy mają permanentny okres, w dodatku to chłopy

Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
-
Poza tym większość facetów nauczyła się z tym radzić, albo w najbliższym czasie nauczy... a Ci którzy nie nauczyli... hmmm jakby tak chyba nie powinnaś się nimi przejmować 
Dormio
PS
Nieprawdą jest jakoby, że z kobietą nie można wytrzymać w pewne ścisle określone dni... wystarczy tylko spełniać wszelkie jej "pragnienia". Dla wyjaśnienia dodam, że większość z nich jest sprzeczna ze sobą

PS II
Jestem żonaty od lat 2

Dormio
PS
Nieprawdą jest jakoby, że z kobietą nie można wytrzymać w pewne ścisle określone dni... wystarczy tylko spełniać wszelkie jej "pragnienia". Dla wyjaśnienia dodam, że większość z nich jest sprzeczna ze sobą

PS II
Jestem żonaty od lat 2

-
No i wychodze na gowniarza bo sie zenie za 2-3 latka dopiero ale juz zdazylem sie przyzwyczaic do "tych dni". sasiad ma gorzej bo jest raptem rok starszy odemnie a dzisiaj o 5 rano urodzila mu sie coreczka i teraz to dopiero bedzie mial przeje**** w domu 

Kolejne starcie z wrogiem, szpachelka w dłoń. Po <cenzura> im ten fioletowy lakier.
- - -
Athlon64 2800+ Newcastle
Asus K8V SE Deluxe
512 MB DDR 400 Kingston
Asus GeForce FX5700 128MB
Windows XP + Service Pack 2
- - -
Jeśli na tym nie chodzi płynnie to znaczy, że masz epilepsje.
- - -
Athlon64 2800+ Newcastle
Asus K8V SE Deluxe
512 MB DDR 400 Kingston
Asus GeForce FX5700 128MB
Windows XP + Service Pack 2
- - -
Jeśli na tym nie chodzi płynnie to znaczy, że masz epilepsje.
-
Gratulacje dla sasiada !SzaYbuS wrote:No i wychodze na gowniarza bo sie zenie za 2-3 latka dopiero ale juz zdazylem sie przyzwyczaic do "tych dni". sasiad ma gorzej bo jest raptem rok starszy odemnie a dzisiaj o 5 rano urodzila mu sie coreczka i teraz to dopiero bedzie mial przeje**** w domu

Kiedy mężczyźni bawią się w wojne, zawsze giną ludzie...
-
Laser to niedobre wyjście, bo to już na stałeBQB wrote:Kilka dni w miesiacu problem? Chetnie bym sie zamienil, byle bym nie musial sie golic, ale was tez to dotyczy. Moze kiedys bedzie mnie stac na laserowe usuniecie cebulek wlosowych i spooookuj swiety na baaaaaaardzo dlugo.

Ale jak nie masz wrażliwej skóry polecam krem depilacyjny(z tych delikatniejszych, tylko oczy trzeba od oparów ochronić). Działa całkim dobrze na dwa-trzy tygodnie

Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.
-
Jak u kogoIndoctrine wrote:...Ale jak nie masz wrażliwej skóry polecam krem depilacyjny(z tych delikatniejszych, tylko oczy trzeba od oparów ochronić). Działa całkim dobrze na dwa-trzy tygodnie

Pozdrawiam
-
-
Ja właśnie mam bardzo delikatną skórę i nie mogę, ale znajomy czegoś używał.. Jak go przydybię to zapytam co to było. A koszt pewnie coś kilkanaście złotych...
A Ty Jonesie Abrahamie nie mów mi, że po chemicznym wywabianiu zarostu w ciągu 3 dni będziesz miał nowy, bo stwierdzę, żeś jakis mutant
A Ty Jonesie Abrahamie nie mów mi, że po chemicznym wywabianiu zarostu w ciągu 3 dni będziesz miał nowy, bo stwierdzę, żeś jakis mutant

Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.
-
Generalnie chemiczne depilatory nadają się być może do czegoś, ale na pewno nie jest to mój zarost. Wyglądałbym potakim zabiegu jak Split, jeśli wogóle coś by ubyło...Indoctrine wrote:...A Ty Jonesie Abrahamie nie mów mi, że po chemicznym wywabianiu zarostu w ciągu 3 dni będziesz miał nowy, bo stwierdzę, żeś jakis mutant
Pozdrawiam