Licencje policyjne a capowanie statkow

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Viger
x2

Licencje policyjne a capowanie statkow

Post by Viger »

Witam

Szybkie pytanko :) Czy posiadanie licencji policyjnej danej rasy uniemozliwia lapanie statkow w jej sektorach? Polowalem sobie na PS'y u Paranidow z ciekawosci kupilem licencje i od tego czasu nic nie zlapalem. Wprawdzie juz przed licencja moja srednia byla dosc niska ale teraz nie lapie nic. Czy to przez to ze jestem teraz policjantem ?

Pozdrawiam
Viger
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Witaj,

Nie ma wpływu. Żadnego. Licencja pozwala Ci tylko na pobieranie kasy za zestrzelonych wrogów (Khaak, Xenon, Pirat) i jak zachaczysz przypadkowego przechodnia, najpierw tracisz licencję, a dopiero potem się wkurza i czerwienieje. W wersji 1.4 generalnie wolniej się wkurzają :wink:

Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

I tak za szybko. Przypadkowe postrzaly nie pownny powodowac wogole wkurzenia. Bitwy traca rozmach. Gdy pieze sie kilka duzych okretow to generalnie mnmiejsze narazone na mocne uszkodzenia obierac powinny inna taktyke niz pchanie sie pod lufe niszczyciela. W ten sposob mozna zapomniec o majestatycznych pojedynkach rodem z SW gdy stada niszczycieli czy krazownikow rebeli mija sie burta w burte walac ze wszystkiego. Szkoda :(
Kiedy mężczyźni bawią się w wojne, zawsze giną ludzie...

Return to “Polskie / Polish X-Forum”