Misje wycieczkowe - wyrzuceni pasażerowie

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Alloces
x2

Misje wycieczkowe - wyrzuceni pasażerowie

Post by Alloces »

Spoiler
Show
Miałem standardową misję przewozu pasażerów (kolejna wycieczka w nieznane). Po zaakceptowaniu natychmiast otrzymałem komunikat, iż ponoć wyrzuciłem pasażerów w przestrzeń. Latałem Mantą (full wypas) - miejsca pod dostatkiem. Taki temat przewinął się już na forum ale nie było sensownej odpowiedzi. Czy Wam się coś takiego trafiło? Jest to bug w grze czy celowe działanie programu? Mi na pokładzie nie zostają niewolnicy tylko ciągle widnieją pasażerowie(i co z nimi później zrobić - w przestrzeń faktycznie po sztuce wywalać ?). Misji nie da się wypełnić - po zadokowaniu do stacji docelowej nikt nie wysiada ... i kaski też nie ma.W statystykach nie widziałem zmian ale nie wiem czy nie ma to późniejszych konsekwencj. Generalnie pasażerów wożę dla relaksu gdy znudzą mi się zabójstwa.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Postaw stację handlową i zobacz czy da się ich tam umieścić jako nowy towar :wink:
Alloces
x2

Post by Alloces »

Gdyby się tylko dało :). Kasa nie śmierdzi hehehe ...
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Hmm a niewolnikow dawac mozna z wycieczek handlowych do baz pirackich ?? Nie wiem jak to dziala i dlatego sie pytam :P.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
Alloces
x2

Post by Alloces »

Mani_HC wrote:Hmm a niewolnikow dawac mozna z wycieczek handlowych do baz pirackich ?? Nie wiem jak to dziala i dlatego sie pytam :P.
Mi zostawali na pokładzie nie niewolnicy tylko pasażerowie. I nadawali sie jedynie do wywalenia w próżnię :(
Witaj na pustyni rzeczywistości ...
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Hmm to jak sie zdobywa niewolników i wogole po co oni sa ??
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Mani_HC wrote:Hmm to jak sie zdobywa niewolników i wogole po co oni sa ??
Gdy przejmiesz jakiś statek jego operator wyskoczy. Wówczas zbierasz go jak inny towar i jeśli przypadkiem masz system podtrzymywania życia mozesz sprzedać w bazie pirackiej.

Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
Blaster X
x2

Post by Blaster X »

Alloces wrote:
Mani_HC wrote:Hmm a niewolnikow dawac mozna z wycieczek handlowych do baz pirackich ?? Nie wiem jak to dziala i dlatego sie pytam :P.
Mi zostawali na pokładzie nie niewolnicy tylko pasażerowie. I nadawali sie jedynie do wywalenia w próżnię :(
Ktos pisal no tym forum (sam tego nie sprawdzalem) ze po zakonczeniu czasu danej misji i nie dostarczeniu pasazerów na miejsce, a pózniej wzieciu nastepnej "zamieniaja" sie oni na niewolników :?

Return to “Polskie / Polish X-Forum”