A wiec kilka pytan od nowego...
1. Wiem że to głupie.... ale jak wyłaczyc spoilery przewertowełem wszystkie opcje ale nic to nie dało w moich poszukiwaniach. O ile da sie to wyłączyć ?
2. Na forum pojawiła się nazwa statku Disco ale po poszukiwaniach na forum nadal nic nieznalazłem chciał bym się dowiedzieć co i gdzie o ile niejest to spoiler

3. Jetem nowy w świecie X i chciał bym się zapytać czy opłaca się kupować lub załatwić sobie X - BTF.
4. Co to jest u diabła X -Tension, oddzielna gra czy tylko dodatek ?
5. Im not good in english. Wiec miałbym proźbę do kogoś kto jest i kogo to obchodzi. W mapkach zassanch (spoiler) na stronce Argnopedi brakuje stacji pirackiej w Power Circle. Gram na 1.4. Wiec jak by ktos byl taki mily i im zwrucil uwage było by miło. Bo niesadze by mnie zrozumieli jak bym im po polskiemu napisal.
6. Gdzies znalazlem wzmianke o czyms co autor nazwał że ma statek który łapie inne, nie jest to dokładnie powiedziane ale wydaje mi sie ze autor mial na mysli ze mam statek do lapania innych statkow wiec chcial bym sie zapytac czy jest jakis upgrade zwiazany z taka dzialalnosci czy morze jakies uzbrojenie.
7. gdzie moge znalezc najaktualniejsze info na temat X - online?
8. Czy sa jakies gierki on-line typu X2: TT.
9. Czy jest jakaś złota metoda na to aby piraci pozostawiali swoje statki po ich postrzeleniu, bo mi sie udało zdobyc tylko 1 a rozwalilem chyba ze 12 lub wiecej. Osp to chyba sie kwalifikuje jako spoiler

Dobra nizanudzam wiecej.
Był bym bardzo wdzieczny na odpowiedz i ewentualne rady ze strony formuowiczów.
Pozdrawim i dziekuje Daemon.