asteroidy z tunelami

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Loziu
x2

asteroidy z tunelami

Post by Loziu »

Są asteroidy z tunelami, czy coś można w środku nich znaleść ? A jak tak to czy po ich rozwaleniu za pomocą "wiertarki" zawartość znajdzie się na zewnatrz? Ewenwtualnie czy trzenba tam uzywać bedac wewnatrz "Zbieracz Rudy" ew. czegoś innego?
Ps Jeśli macie klaustrofobie nie wlatujcie no ew raz ja mam i nie chce tego za szybko powtarzać.
Enzo
x3tc

Post by Enzo »

Ja wlatywałem do asteroid. Nie ma tam nic ciekawego. W środku jest po prostu plątanina tuneli. W niektóre mozna wlecieć M5, a w inne tylko w kombinezonie.
Można je zobaczyć kiedy na mapie sektora zaznaczy sie asteroid. Tunele to takie jasniejsze linie.
NoreX
x4

Post by NoreX »

kiedys z nudow probowalem to zrobic pegazem z max predkoscia i....
nie wyszlo ;)
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Duże skały są dobrą kryjówką w sektorach xenońskich i wszędzie tam gdzie damy się zaskoczyć zmasowanym wrogim siłom :wink:

Ciekaw jestem czy wewnątrz skał jesteśmy dla naszych wrogów widoczni na gravidarze, gdy niedawno umknąłem tak xenońskiemu K, krążył chwilę po okolicy po czym odleciał :roll:
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Sauron11 wrote:Ciekaw jestem czy wewnątrz ska3 jesteśmy dla naszych wrogów widoczni na gravidarze, gdy niedawno umkną3em tak xenońskiemu K, krąży3 chwilę po okolicy po czym odlecia3 :roll:
Gdy ja to zrobilem w sektorze Khaakow, nie odlatywali. Wszystkie statki krazyly wokol asteroidu - tyle ze od tej strony, od ktorej wlecialem. Moglem wiec wyleciec z drugiej i zyskac troche na czasie.
Natomiast jestem bardzo zawiedziony, ze nie mozna wypuscic ze statku satelity w taki sposob, zeby zostal w tunelu. Probowalem wiele razy robic to we wnetrzu skaly i choc bylo miejsce, satelita zawsze pojawial sie poza skala - w zwiazku z czym od razu byl niszczony.
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Polecam przelot przez tunele szybkim statkiem, na pełnej prędkości. Niezapomniane wrażenia, naprawdę :)
Trzeba tylko włączyć widok z zewnątrz i lekko zmniejszyć zoom. Na razie zrobiłem to Mantą i Perseuszem. Kupię sobie coś szybszego, jak skompletuję wyposażenie do Legiona.
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

Robilem takie "wyscigi" swym M5 gdy jeszcze latalem korweta (M5 jako ladownik), w jednym z sektorow o ktorym pisze sie w spoilerze :) Jazda na calego, full obroty i w tunele, wrazenie jak w filmie :D Szkoda tylko ze nic tam nie ma, chodz w niektorych biuletynach pisze sie o pirackich skarbach, dlatego tez staram sie przeszukiwac asteroidy :)
Kiedy mężczyźni bawią się w wojne, zawsze giną ludzie...
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Marcybiskup wrote: Natomiast jestem bardzo zawiedziony, ze nie mozna wypuscic ze statku satelity w taki sposob, zeby zostal w tunelu. Probowalem wiele razy robic to we wnetrzu skaly... .
A po cóż Ci satelita wewnątrz skały? Miałby skanować okolicę wiązką bezpośrednio poprzez skałę? Niepodobna.. :wink:
BQB
x2

Post by BQB »

A po cóż Ci satelita wewnątrz skały? Miałby skanować okolicę wiązką bezpośrednio poprzez skałę? Niepodobna..
Ale grawiradarowi skala wokol nie przeszkadza :lol:

Return to “Polskie / Polish X-Forum”