Nic z tego widocznie nie można tego przejść inaczej niż obmyślili to sobie twórcy gry, bo po prostu nie zaliczysz misji.
2) Gdy wykonałem wcześniejsze misje pomyslalem sobie - pobawię się troszkę i powypełniam parę zadań z tablicy ogłoszeń, troszkę zarobię itd...
W pewnym momencie pojawia się zadanie/ prośba o pomoc dla Borońskiej córki królowej (przy pierwszym podejściu też widziałem te zadanie ale nie podjąłem sie go, bo nie wiedziałem wtedy gdzie mam szukać składników na lekarstwo dla niej). Tym razem byłem bogatszy o informację na temat - gdzie mam kupić whisky i ziele marzeń. Ponieważ ostatnio zauważyłem że to zadanie nie znikało przez dość długo z afisza pomyślałem więc że przechytrzę gierkę i najpierw zgromadzę składniki a poźniej polecę do Kingdom End i załatwię całą resztę... Tak też się stało... Zgromadziłem, przyleciałem do Królewskiej Borońskiej Stacji Handlowej i na miejscu podziękowano mi za whisky .... hmmmm a co z zielem ... przecież mam ... zamiast wiwatów powiedziano mi iż muszę jeszce dowieźć dychę ziela marzeń ...

No cóż kiedyś, gdy znów zacznę grać w tą gierke od nowa może w końcu się dowiem co się dostaje za to zadanie ...

Pomijąjąc fakty wyżej przytoczone gra jest naprawdę na POZIOMIE - to prawdziwy majstersztyk (czy jakoś tak

Jeżeli napotkaliście coś podobnego wcześniej i chce wam się to opisać ... to to może w przyszłości wpłynie na twórców i dopieszczą bardziej swoje "dziecko" bo moim zdaniem nieliniowość i nieprzewidywalność gry tworzy z niej bardziej rzeczywistą chociaż już w tym mom jest cooool .... (nie powtarzam się