Khaak

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

seba
x2

Khaak

Post by seba »

witam
Spoiler
Show
wlasnie po zainstalowaniu 1.4PL do stoczni dolatuja moje 3 zdobyczne statki 1M3 i 2M5 od Khaak :lol: M5 ma nawet dzialko na pokladzie tylko ze dalej w miejscu osiagow sa ?????? a dzialko ma nazwe nieznane :lol: :lol: :lol:
Mismoni
x2

Post by Mismoni »

I o co ogólnie w pytaniu chodzi ??
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Myślę, że kolega seba nie zadał żadnego pytania, a jedynie podzielił się wrażeniami... ;) nie wiedziałem, że w 1.4 będzie można
Spoiler
Show
łapać stateczki Khaczek :)
Pozd!
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Mismoni
x2

Post by Mismoni »

Pozdrawiam Stalovy-ego :) Ta gra na v1.4 jest baaardzo trudna !!!! Aż mnie wczoraj to zdziwiło....na 1.3 grałam normalnie na średnim poziomie a tu stało się bardzo trudno....przypomnę, że gram dopiero 2 tygodnie ??
( To tak poza tematem :D )
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Pozdrawiam Mismoni! Odmiana mojego nicka jest standardowa: Stalovego, Stalovemu, itp. Dopiero jutro wieczorem zainstaluję sobie patcha1.4, ale już się boję :D Hehe, mam dosłownie gęsią skórkę :)
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Enzo
x3tc

Post by Enzo »

Co do Krzaczków, to
Spoiler
Show
chyba w niektórych sektorach pojawiły się nowe klasterki np. w Preist Pitty.
Trochę sie zdziwiłem kiedy zobaczyłem cały gravidar czerwony :) . A tak po za tym to jeżeli postawie satelitka w sektorze gdzie są Krzaczki to czy one mi go rozwalą?

Pozdrawiam
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

WoW, ja dopiero ściągam patcha ale jush się boję, Betty nie wyrobi się z czerwonym graiwdarem!!! Wyczyściłem co prawda sektor z 4 klasterków pod żąd, ale nie naraz!!! To skandal!!! Ślę do khaaków pismo z prośbą o zaostawienie mej własności w spokoju. :lol: A samo pismo wyślę w formie dodatku do szrszeni :P

Khaaczki nie lubią TV dlatego satelitki również są przez nich rozwalane :cry: :cry:
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

RAFIO wrote:...Khaaczki nie lubią TV...
Jesli to prawda to jednak jest coś co mnie z nimi łączy :D Może oni wcale nie są tacy źli, a tylko my ich nie rozumiemy? Może np. porozumiewają się za pomocą pierdzenia i stepowania?

Pozdrawiam

ps. Eee, bzdura :twisted:
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

Troche mnie Khaczki zdolowaly, mianowicie.
Spoiler
Show
Moj Smoczek patrolowal sobie sektor Ore belt, ja w tym czasie odpieralem inwazje tranzystorow w Getsu Fune. Walcze sobie i slysze jak "pieprzona Betty" (tak nazywano damski glos komputera w mysliwcach XX i XI wieku na Ziemi, czytalem w encyklopedii na Argon Prime :D ) informuje mnie ze jeden z moich statkow jest atakowany, odpuszczam jednemu Xenosowi i lukam, a moj Smok, full wypas uzbrojenie i oslona nagle odparowuje ! W 1.3 ver. sprzatal caly klaster az milo bylo popatrzec, teraz nie zdjal nawet jednego :P Kocham 1.4 :D
Vill
x2

Post by Vill »

Taaak, krzaczki w klasterkach stanowią teraz problem, mi też udało się
Spoiler
Show
mi też udało się złapać M3 z, uwaga, pełnym uzbrojeniem :twisted: , drugiego rozwalili mi skrzydlowi :shock: , kurdupli łapać jest łatwo - jeżeli używa się GFU
No niestety, fanom Smoków składam kondolencje. Z krzakami te statki sobie po prostu nie radzą, echhh ta jedna tarcza...
Temporalily suspended in a time lapse...
qui-stay-gon
x2

Post by qui-stay-gon »

Ja tam problemów z ,,kaszlakami'' nie mam a mianowicie zawarłem z nimi układ oni nie będą sie stawiać a w zamian bezboleśnie wyparują. Przez mojego jedynego m3 (jestem skompy i więcej m3 sobie nie kupie)

proste co!!!!!!!!!!!!!

hehehehe

niech zysk będzie zwami

CHCE MIEĆ M2 W KOŃCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blaster X
x2

Post by Blaster X »

Boba_Fett_ wrote:Troche mnie Khaczki zdolowaly, mianowicie.
Spoiler
Show
Moj Smoczek patrolowal sobie sektor Ore belt, ja w tym czasie odpieralem inwazje tranzystorow w Getsu Fune. Walcze sobie i slysze jak "pieprzona Betty" (tak nazywano damski glos komputera w mysliwcach XX i XI wieku na Ziemi, czytalem w encyklopedii na Argon Prime :D ) informuje mnie ze jeden z moich statkow jest atakowany, odpuszczam jednemu Xenosowi i lukam, a moj Smok, full wypas uzbrojenie i oslona nagle odparowuje ! W 1.3 ver. sprzatal caly klaster az milo bylo popatrzec, teraz nie zdjal nawet jednego :P Kocham 1.4 :D
Ja w wersji 1.3 (ranga admiral) puscilem mojego Smoka (1xdzialko fotonowe i 4xplazma beta) na klaster i dostal po d#*% w pare minut.
Wydaje mi sie ze wszystko zalezy od wielkosci klastra a nie od wzrostu trudnosci w patchu 1.4 8)

Jaka range trzeba miec zeby przejac M6 i Khaak M3 :?:
Vill
x2

Post by Vill »

Dowolną, rangę znaczy.
Temporalily suspended in a time lapse...
Alloces
x2

Post by Alloces »

Ja chyba zostaję Khaakiem ... Złapalem khaackie M3 z uzbrojeniem i tarczami :) . W stoczni wyklepali blachy i jak na razie nie spotkałem lepszego myśliwca. Idę dalej realizować rodzinne zemsty i łapać zdrajców hehehe ... Nie wiem po co korwetę kupiłem :( (Nemezis - co o niej sądzicie?).
Urloki
x2

Post by Urloki »

Nemezis - chyba najmniej popularna z korwet, gdzieś na forum są opisane wrażenia z używania M6 (poszukaj :roll: :) ).
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Nemezis kiepska nie jest (choc bywaja lepsze) - szybka, zwrotna i ma GFU. Fajnie sie nia lata na Khaakow i na przejmowanie piratow. No ale skoro masz khaacki M3... Nie ma sektora, ktory Nemezis moze pilnowac?

O korwetach czytaj tu:
http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=61671
;)

Return to “Polskie / Polish X-Forum”