Ankieta: nielubiana rasa

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Ktora rase najbarddziej nielubicie, nienawidzicie, lub czujecie niesmak na widok przedstawicieli danego gatunku :D

Boroni
4
9%
Paranidjanie
7
16%
Teladianie
2
5%
Argoni
2
5%
Splici
12
27%
Xenoni
0
No votes
Khaaki
4
9%
Piraci (ogolnie)
3
7%
Ufole (ktos ich widzial ? ;) )
2
5%
Lubię i szanuję wszystkie rasy :)
8
18%

Total votes: 44

Boba_Fett_
x2

Ankieta: nielubiana rasa

Post by Boba_Fett_ »

Tak mnie jakos naszlo na taka ankiete :) Sam jakos nietrawie Paranidnian, za te ich wyniosle gadki :P Stawiaja sie jak cholera
:lol:

EditS11: Jakoś brakowało mi tej ostatniej neutralnej opcji, którą dodałem i wybieram :wink:
Piqu¶
x2

Post by Piqu¶ »

E tam, Splici biją Paranidian na łeb, jeśli chodzi o bojowość, a do tego są szpetni i wrednie świnie z nich. :lol:

-Pozdro,
-Piquś

P.S. Można ich już zaliczyć do gatunków zagrożonych, bo Piquś właśnie M2 kupuje.... :twisted:
Przeżyłem Incydent Smoka! :D
X2 1.4 + Bonus-Pack PL + MWM (standardowa mapa)
27 Stacji, jakieś 50 TS'ów, 1xM6, 3xM3, 1xM4, 4xM5 i kilka innych badziewi. :)
Visconius
x2

Post by Visconius »

A Boroni są po prostu brzydcy. Do tego śmierdzą rybą. Drażnia mój zmysł eschatoniczno-estetyczny. No i z tej rasy wywodzi sie ten marudny pierdoła MiTon. Niech się chowa na stacjach bo jak spotkam w kosmosie to annihiluję.
Piqu¶
x2

Post by Piqu¶ »

:lol: Mi Ton to faktycznie pierdoła jest... ale żeby było śmieszniej, to mojego M2 (Boron Ray - Płaszczka) nazwałem SCWS Annihilator! :lol:

-Pozdro, :D
-Piqus
Neiklot
x3ap

Post by Neiklot »

Splici zginą :twisted:! Mam już dość duże wojsko, żeby się z nimi policzyć :twisted:! Już zanihilowałem kilka sektorów, a teraz robię rezerwat dla Splitów :twisted:! Piquś, w jakich sektorach najczęściej latasz M2? Dołączę się do Ciebie :twisted:! Splici! drżyjcie :twisted:!

PS. Jeden sektor anihiluję w... 30min :)
PPS. Piquś - czy Płaszczka nie jest "ciut" zbyt mało zwrotna? Moje dwa Khaackie Niszczyciele są zwrotne jak M5 :)
PPPS. :) Jak myślicie - mam kupić jeszcze jednego M1, czy M2 :?
[ external image ]
----------------------
Konflikt Splicki jeszcze trwa!
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Nie żebym się czepiał, ale pkt. 5 Regulaminu niniejszego forum brzmi:

"5. Wypowiedzi nieprzyzwoite, propagujące faszyzm lub rasizm oraz przemoc wobec żywych istot również nie są tolerowane. "

Trochę głupio, co Neiklot? :P

Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
Piqu¶
x2

Post by Piqu¶ »

Neiklot -> na razie się rozkręcam, muszę wyczuć mojego nowego sprzęta (na Xenonach potrenuję :D), bo to wielkie bydle i łatwo o coś przyp********. A ofensywę na splicką zarazę planuję rozpocząć z zaskoczenia i uderzyć w serce (byłego :twisted: ) splickiego imperium: Family Pride. Dzięki temu splickie dowództwo pogrąży się w chaosie, logistyka padnie, więc reszta będzie już łatwiejsza. Oczywiście, najpierw trzeba kupić i postawić kilka splickich fabryk, co by gospodarka Wszechświata nie upadła, ale to już długo nie potrwa... :twisted:

Jones -> "Ten, kto bez winy, niech rzuci kamieniem" :P

-Pozdrowienia,
-Piquś

P.S. Czy to tylko moje wrażenie, czy zaczyna się robić off topic? :o :D
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Jones Abrahams wrote:"5. Wypowiedzi nieprzyzwoite, propagujące faszyzm lub rasizm oraz przemoc wobec żywych istot również nie są tolerowane. "
:twisted: Wlasnie dlatego w tej ankiecie najwiecej glosow zbiora Splici :twisted:
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

E tam. Ja nigdy ryb nielubiłem. Co najwyżej śledzik do powiedzmy że kosmicznego paliwa :D . Kiedyś jeszcze łowiłem więc coś z tych czasów zostało :twisted: . Poza tym splici wyglądają jak enty tzn łarzące drzewa.
Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

Dzieki Sauron za edit :) w sumie brakowalo tej opcji. Widze ze pojedynek ras sie rozpoczal, oczywiscie ministerstwa wszystkich imperiow maja wolna reke w propagowaniu swojej racji :) Prowadza Paranidjanie (od konca znaczy sie :D ) Za nimi Splici. Prosze panstwa, walka jeszcze nie rostrzygnieta :) Oooo.. wlasnie mam lacznosc z "ministerstwem kultury inaczej" Paranidnianow :lol:
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Zagłosowałem na opcję dodaną przez Saurona...

Dobra, nie wytężajcie oczu i nie czytajcie tego co na górze. Powiem tak, najbardziej do gustu przypadli mi Boroni. Tym co głosowali, że ich nie lubią należy współczuć braku gustu. Przecież to jest cudo, powiew egzotyki, kojarzą mi się z szumem morza, słońcem, piaskiem, nadmorską tawerną... Nie macie takich skojarzeń? To dodajmy jeszcze zapach olchowego drewna z wędzarni, krzyk mew (ależ dawno nie byłem nad morzem!).
I jestem w tym momencie śmiertelnie poważny, jak zawsze gdy rozważane są sprawy kulinarne.

Pozdrawiam

ps. I nie zapomnijcie o białym winie!
creep78
x2

Post by creep78 »

Hehe, a ja zagłosowałem na Splitów i dzięki temu Paranidianie już nie są pierwsi. A Paranidian lubię za:

- Perseusza :twisted: (dopiero niedawno zakupiony, za uczciwe pieniądze - czy Liga Grających Jak Muchy w Smole wciąż przyjmuje nowych członków?),
- Doskonałe przebicie przy handlu soją,
- Ruch w ich sektorach, wydają mi się "żywsze" od pozostałych,
- Diabelskie czerwone niebo (tło?) w większości ich systemów.

Do Splitów natomiast nic mnie nie przekona...
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

To między innymi dzięki Spitom masz tarcze 25MW (mają na nie monopol). Naprawde nienawidzisz spitów :?: To wyrzuc tarcze :)
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Splici juz dawno nie maja monopolu na tarcze :twisted: A w jakim wszechswiecie Ty zyjesz? :wink:
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

Swoim :) U mnie monopol jescze mają :( bo zaczęłem w MWM grać od niedawna. Eh. Zaczynać wszystko od początku. Trzeba się perseusza dorobić a dalej pójdzie :twisted: Najpierw jak zwykle małe wędkowanie a potem wybić splitów. Tylko czekajcie :twisted:
creep78
x2

Post by creep78 »

fOX_a wrote:To między innymi dzięki Spitom masz tarcze 25MW (mają na nie monopol). Naprawde nienawidzisz spitów :?: To wyrzuc tarcze :)
Wyrzuciłbym, gdyby w Perseuszu można było instalować 125MW :D A poza tym tarcze dostałem ze statkiem, udało mi się kupić "L" wersję. Taka hipokryzja, skoro kupiłem u Paranidian, to nie zawdzięczam ich Splitom.

A serio, to u każdej rasy latam przynajmniej jednym transportowcem i handluję, największe zyski mam właśnie u Paranidian, a u Splitów tylko czasem jakieś bardziej spektakularne handle krzemem, a poza tym ciągle ogniwa i ogniwa... No i te ich facjaty, nie podchodzą mi, już Boroni ładniejsi :)
Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

Dziwne, ale jak narazie nikt nic nie zazuca najwiekszym mordercom i szumowinom w wszechswiecie X, Khaakom i Xenonom :) odpowiadaja za smierc miliardow istnien, ciagle wojny, potyczki, napady itd itd. Czyzby mieszkancy wszechswiata juz zapomnieli o wojnach xenonskich ? albo co stalo sie w President End ? ;)
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

bobafett76 wrote:Dziwne, ale jak narazie nikt nic nie zazuca najwiekszym mordercom i szumowinom w wszechswiecie X, Khaakom i Xenonom :)
Bez nich byłoby śmiertelnie nudno, jakże więc można ich nienawidzić ? :wink:
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

bobafett76 wrote:Dziwne, ale jak narazie nikt nic nie zazuca najwiekszym mordercom i szumowinom w wszechswiecie X, Khaakom i Xenonom :) odpowiadaja za smierc miliardow istnien, ciagle wojny, potyczki, napady itd itd. Czyzby mieszkancy wszechswiata juz zapomnieli o wojnach xenonskich ? albo co stalo sie w President End ? ;)
Wiesz Boba, co do Xenonów pewne jest jedno - nie są jadalni! Jakby ktoś nie wiedział, są to maszyny, zbuntowane w dodatku, dawni ziemscy terraformerzy. Co do Khaaczek to nie wiem, nie jadłem, ale brzmią smakowicie :D . Złapię jaiegoś to się wypowiem!
Ale i tak NAJLEPSI są Boroni! Marcy potwierdzi, był nad morzem a tam dużo smażalni :D

Pozdrawiam
Blaster X
x2

Post by Blaster X »

Mam takie pytanko moze troche OT ale nie chce mi sie zakladac nowego watku. :P
Czy w czasie gry mozna w jakims momencie zobaczyc jak wygladaja przedstawiciele ras Xenonów i Khaaków :?:
Jak dodtad widzialem tylko ich statki i stacje.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”