To the New Community

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

iapetus_old_community

To the New Community

Post by iapetus_old_community »

Czesc Wszystkim X - maniakom,

Od czego zacząć??
Poraziła mnie skomplikowana struktura tego forum, a najbardziej chyba obecnosc polskiej jego wersji. Od razu wiedzialem kto za tym stoi - człowiek z którym ładnych parę lat temu gadalem godzinami na stary X- chacie.

Tak. Bo ja jestem z X'em juz od 98 roku - tylko ostatnio przeżywalem kilkuletnia separacje.

Była nawet moja strona, na której przetłumaczyłem Wszystkie opisy produktów i broni do Xbtf. No i z Klarixem mielismy plany zrobiena strony polsko-niemieckiej ale nie wyszło.

Z resztą pewnie tłumaczenia i tak ktoś już zrobił w nowej wersji x'a, w którą - wsttd przyznać - jeszcze nie grałem ...

No właśnie, jak wam się chce, to powiedzcie mi czy warto w ogole to kupowac

Bo X-btf był naprawdę swietny, a X-tension był dla mnie trochę bez sensu (brak watku fabularnego itp...)

na razie tyle

pozdrawiam

iapetus
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Witaj,
Całe to forum jest wszak jedną, wielką zachętą do grania w X2.
Spoiler
Show
Ale jeśli wątek fabularny jest dla Ciebie główną przyczyną sięgania po X-y to tutaj możesz się odrobinę rozczarować, jak większość z nas. Ale nie chce mi się wierzyć by ktokolwiek grał w X2 dla wątku fabularnego!
Ta gra daje niporównanie większe możliwości niż jej poprzedniczki, zachowując klimat. Nie chce mi się wymieniać wszystkich jej zalet. Po prostu, jeśli masz wątpliwości to nie bądź leniuszkiem i sięgnij po demko. Oraz przejrzyj, nawet wyrywkowo, zawartość tego forum a chęć zakupu zagości w Twym sercu :P

Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
Vill
x2

Post by Vill »

Popieram Jonesa Abrahamsa w całej rozciągłości jego stwierdzenia.
W X2 nie gra się dla wątku fabularnego (ja przeszedłem pierwsze 3 etapy i rzuciłem je w diabły :) ), ale dla multum możliwości prowadzenia rozgrywki...
No a potem są jeszcze skrypt, mody... mniam :)
Temporalily suspended in a time lapse...

Return to “Polskie / Polish X-Forum”