1.Czy zniszczone stacje się odtwarzają? Chodzi mi np. Czy jesli zniszczę Xenoński Dok w pewnym systemie

2. Tak jak wyżej ale czy odtwarzaja się statki?
I ostatnie pytania zamieszczam w spoilerze bo ujawniają fabułę:
Spoiler
Show
3. Znalazłem mapę sektorów na necie. Zaznaczone jest na niej 5 sektorów Khaaków. Podczas gdy ja w czasie gry odkryłem tylko jeden. No chyba że są jeszcze jakieś misje po napisach końcowych
4. Znalazłem na BBS, opcję zakupu informacji o Khaakach. Było drogie jak cholera ale postanowiłem kupić. I tu uwaga, wyświetliło mi że nie moge bo nie mam odpowiedniej pozycji. O co chodzi? As pierwszego stopnia to za mało? Czy może chodziło o to, że nie byłem zbyt zaprzyjaźniony z Boronami ( to było w Borońskim systemie). No i co by mi to dało, namiary na pozostałe Khacze sektory? Czy informacje o ich statkach?

4. Znalazłem na BBS, opcję zakupu informacji o Khaakach. Było drogie jak cholera ale postanowiłem kupić. I tu uwaga, wyświetliło mi że nie moge bo nie mam odpowiedniej pozycji. O co chodzi? As pierwszego stopnia to za mało? Czy może chodziło o to, że nie byłem zbyt zaprzyjaźniony z Boronami ( to było w Borońskim systemie). No i co by mi to dało, namiary na pozostałe Khacze sektory? Czy informacje o ich statkach?
Z góry dzięki za odpowiedzi/ przemyślenia. Kounan (czy jakos podobnie).