Kobiety i X2 ;)

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Czy gdyby twoja "kobieta" chciała zagrać w X2, ale nie miałaby zielonego pojęcia z czym to się je to nauczyłbyś ją podstaw gry?

Tak i to z miłą chęcią !
30
56%
Nie ponieważ gra lepiej ode mnie :)
0
No votes
Nie ! ...Szkoda marnować czas !
6
11%
Nie ! Wolę pójść z nią na spacerek :)
2
4%
Niestety, ale nie mam dziewczyny
16
30%

Total votes: 54

Mismoni
x2

Kobiety i X2 ;)

Post by Mismoni »

Jestem ciekawa czy któryś z panów na tym forum nauczyłby swoją dziewczynę, żonę, kochankę :) grać w tę jakże wspaniałą dla nas grę. Głosujcie prosze :!:

Ps. Proszę panów moderatorów o nie tyranie tej ankiety :)

EditS11: niestety temat był do bani, a ankieta musi mieć temat.
HamP
x2

Post by HamP »

Jeśli o mnie chodzi,to z miłą chęcią, zwłaszcza,że jeszcze nie tak dawno Moja Wspaniała Przyszła Żona :) instruowała mnie jak dobrze grać w Morrowind'a i jakie miejsca odwiedzać,żeby zdobywać określone przedmioty,itp... Tak więc choćby z chęci odwdzięczenia się bardzo chętnie wprowadziłbym Ją w świat X2, szkoda tylko,że za takimi grami nie przepada :( No ale może kiedyś zmieni zdanie... :)
Mismoni
x2

Post by Mismoni »

Mnie poprostu interesują gwiazdy, wszechświat i ogólnie tak jakoś wyszło, że mój "chłopczyk" zakupił grę, włączył...i powiedział ..."Kotku, masz swój wszechświat w całej okazałości" Wtedy zaczęłam grać razem z nim...oczywiście mamy osobne save-y, bo niespodobało mu się wtrącanie w jego interesy :P
General Tatarin
x4

Post by General Tatarin »

a ja nie mam laski, i jak na razi mi nie spieszno do takich żeczy :)
:)
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

HamP wrote:...Moja Wspaniała Przyszła Żona :) instruowała mnie jak dobrze grać w Morrowind'a i jakie miejsca odwiedzać,żeby zdobywać określone przedmioty,itp...
Pozdrowienia dla Twojej Wspaniałej Przyszłej Żony :lol: Morrowind to wspaniała gra.

A teraz w temacie. Też zagłosowałem na tak (pod warunkiem posiadania drugiego kompa :D ) ale moja małżonka jest głównym wrogiem mojego kompika, bo zamiast Ją przytulać i ogólnie się Nią zajmować siedzę ze swoją kochanką :cry:
Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
ergo
x3tc

Post by ergo »

mojej żonie jakoś nie podszedl x2, stwierdziła ze mogla by sie wciagnac na smierc co spowodowaloby ze przestala by sie zajmowac innymi sprawami ... np mna :D ... i kto by mi zrobil pyszna kolacje ? :o ... i wcale sie nie dziwie , bo jak złapie dobra ksiazke to czyta az przeczyta :)

ale gdyby sie zdecydowala, nauczylbym ja.

Jones, moja dziewczyna, pozniej zona podobnie jak moje wczesniejsze kobiety zawsze rywalizowaly z komputerem o moj czas, jedna nawet kiedys stwierdzila ze w moim przypadku jej nawiekszym wrogiem jest nie inna kobieta ale wlasnie to buczace szare pudelko ... :lol: wic nie jestes sam :)

Oczywiscie, jak zawsze wzyciu, wyjsciem jest kompromis i nie przeginanie :)
Indoctrine
x3tc

Post by Indoctrine »

Wachałbym się między pierwszą a czwartą :)
Ale niestety tylko ostatnia wchodzi w rachubę :cry: :cry:
:boron: W następnym wcieleniu będę Borońską Księżniczką :P :boron:
Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.
Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

Indoctrine, to tak jak u mnie ;) z tym ze ja sie nie martwie, po ostatnich 6 latach z kobieta, zdawalo by sie mojego zycia, na szczescie okazalo sie inaczej. Teraz odpoczywam psychicznie :)
Ergo, oj oj, ile to ja sie nasluchalem na temat mojego "zwiazku" z komputerem :P Odebranie poczty z pracy bylo juz powodem do narzekan :D Co do Morrowinda, o Bogowie, kocham ta gre, przeszedlem ja wszem i wobec, z dodatkami, z modami itd, wciaz mam save`y z niej, tak na wypadek gdyby mial wyjsc jakis nowy bonus ;)
Jesli chodzi o kobiety i gry, znam jedna pania ktora rozwala nas wszystkich w rozne quejko podobne gry (mnie i kolegow z sieci), w dodatku jest piekna (piekna i niezle uzbrojona :D) ale niestety zajeta :)
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Wybrałem oczywiście opcję pierwszą :D
Wiem jednak, że w dalszej perspektywie bardzo bym 'żałował' - kiedyś nieopatrznie nauczyłem grać me dziewczę w Heroes of Might&Magic III i w Diablo 2. Było to parę dobrych lat temu. Jak myślicie, w co moja luba dzisiaj gra (dla ułatwienia powiem, że tylko w dwie gry :) )?
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Dormio
x2

Post by Dormio »

Super :)
Moja żona też grywa w Diablo i jest lepsza :D

Natomiast do X2 raczej jeszcze nie zasiadała - mało interesujące są dla niej space opery... ale cieszą ją teksty z gry, a zwłaszcza "An asteroid..." bo wie, że ma wieczór dla siebie :)

Dormio
Visconius
x2

Post by Visconius »

Heh. A bo ja wiem? Pewnie bym nauczył, a potem żałował ze nic innego nie chce robić tylko grać, a ja biedny bym siedział obok i patrzył smutnym wzrokiem, bo w dwie osoby naraz się nie daje grać :(
Kończę te jałowe dywagacje. Póki co dziewczyny nie mam, wiec nie ma problemu. :)
A jak już się znajdzie??? Kto wie... Może zasili szeregi społeczności X

[MOŻE??? - Kochanie chcesz zagrać? -Tak włącz mi simsy. -Grasz w to, albo nie grasz wcale. Idziemy na spacer/do kina. hehehhe. To nie moja wina że bywam zaborczy. :twisted: ]
Blaster X
x2

Post by Blaster X »

Moja zone niestety komputer wogóle nie pociaga (uzywa kiedy musi) :(
Jest zazdrosna o dwie rzeczy w moim zyciu (o inne nie ma podstawy :wink: ):
1. Komputer - jesli chodzi o spedzany przy nim czas
2. Samochód - jesli chodzi o "marnotrawiona kase"
Kto mówil, ze zycie jest proste? :lol:

Wybralem oczywiscie opcje pierwsza (co szkodzi pomarzyc? :wink: )
j77jack
x2

Kobiety i X2 ;)

Post by j77jack »

Prubowalem .......... ale pomimo upgreda nazyczona V1.0 do zona v2.0 dalej woli Queqa, Doooma i inne takie............. X2 ja nudzi. :(
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Nie narzekaj, i tak ma dobry gust! :D
MRYt
x2

Post by MRYt »

Najwspanialsza ze wszystkich moich zon] :D nie widzi nic pociagajacego w grach komputerowych. Jednak w pytaniu bylo "gdyby" wiec zaznaczylem pierwsza opcje.

Potem urzadzilibysmy sobie zawody, kto w okreslonym czasie gry uzbiera wiecej kasy, powyciaga wiecej pirtatow z puszek albo oczysci wiecej sektorow xenonskich.
Musialbym sie wtedy zdrowo postarac (tak zreszta jak i w realu :oops: )

Pozdrawiam
ZiZi
x2

Post by ZiZi »

Wielkrotnie probowalem zone przekonac do gier.
Zmarnowany czas. Zazwczaj jezli juz siedzi przy swoim kompie, rozmawia ze znajomymi, lub archwizyuje czy tez wykonuje kopie bezpieczenstwa plyt audio.
fa1coon
x2

Post by fa1coon »

Wolałbym jej raczej nie uczyć, bo mi mi usiąść nie dała przez najbliższy dłuższy czas (czyli aż nie skończy), więc zaznaczyłem 4.

A spacer mi też na zdrowie wyjdzie :D
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Tak a' propos kobiet w X2... w sobotę zupełnie przypadkowo miałem okazję zajrzenia na forum i z niejakim zdziwieniem zauważyłem zalogowanego użyszkodnika o nicku
Spoiler
Show
czarnulka.
Co dziwne, nick ten zarejestrowany jest na forum od 27 października 2004. Czyżby było więcej przedstawicieli płci pięknej (Mismoni się sama 'ujawniła', jeśli moża to tak nazwać) grających w X2?? Dlaczego nie biorą one aktywnego udziału w dyskusjach, przecież nie gryziemy? ;)
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Stalovy, pozory mylą, użytkownik o nicku "czarnulka" używa w mailu loginu "Stanisław" :lol:
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Stalovy pokłóciłeś się z Dziewczyną, czy jak :P
A tu taka siurpryza. :rofl:
Oj, nieładnie...

Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...

Return to “Polskie / Polish X-Forum”