doslownie "cos" latalem sobie po sektorach krzakow (w MWM) i zebralem takie cosik co nie ma ani nazwy ani niczego wiecej (no zajmuje 1 miejsce w ladowni )
Moze ktos wie co to ??
Czytałem o takich bajerach na forum angielskojęzycznym i nikt nie wie, do czego to służy. Coś mi się pałęta po głowie, że gdzieś ktoś wspominał o czymś (o ile pamiętam pochodzenia khaackiego), co składało się z 6-ciu części. Może to jedna z nich? Ponoć zakup informacji o systemach i uzbrojeniu Khaak'ów też nie wyjaśnia, co to za "coś khaackiego w ładowni" jest. Sam w sektory Khaak'ów się jeszcze na dobre nie zapuszczałem, bo wciąż zbieram na Osprey'a, ale na pewno się za tym klamorstwem porozglądam. A, i o ile pamiętam, to "coś" niekiedy pozostaje po zniszczeniu khaackiego M4, które występują wyłącznie w sektorach Khaak'ów.
Indoctrine -> nie wiem, jak z tymi M4 jest - pisałem co czytałem
-Pozdrawiam,
-Piquś
EDIT: Dodanie m.in spoilerów <za namową >
Last edited by Piqu¶ on Sat, 7. Aug 04, 10:41, edited 2 times in total.
Przeżyłem Incydent Smoka!
X2 1.4 + Bonus-Pack PL + MWM (standardowa mapa)
27 Stacji, jakieś 50 TS'ów, 1xM6, 3xM3, 1xM4, 4xM5 i kilka innych badziewi.
Jak to wygląda??? Możesz dać screena z tym?? Podejżewam że z tego można złożyć myśliwiec khaaków. Tylko po co? by zaraz potem zprzedać go w stoczni??? Bo przecież nie latać tym strasznym badziewem.
Ta rzecz to broń khaaków. Niektóre z okrętów np Iguana mają możliwość jej instalacji. Osobiście mam taką z 4 khaackimi działkami jednak nie jest to żadna rewalacja. Można ją za to sprzedawać ze sporym zystkiem w dokach (wersja podstawowa kosztuje chyba ok 800 000)