Loteria

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Nawra
x2

Loteria

Post by Nawra »

Grałem ze 100 razy i nic nie wygrałem ,może dlatego,że urodziłem sie trzynastego :evil: :evil:
Piqu¶
x2

Post by Piqu¶ »

I co w związku z tym?? ;) Niektórzy tu grają nałogowo i nic... ponoć nie można wygrać na loterii - taki sobie pożeracz kasy :shock:

-Pozdro!
-Piquś
Przeżyłem Incydent Smoka! :D
X2 1.4 + Bonus-Pack PL + MWM (standardowa mapa)
27 Stacji, jakieś 50 TS'ów, 1xM6, 3xM3, 1xM4, 4xM5 i kilka innych badziewi. :)
gacek666
x2

;-/

Post by gacek666 »

Ja tez sporo gram i nic :evil: ale czytalem, ze mozna wygrac! najwyzsza wygrana jaka znalazlem na forach to ok 60 mln! :lol: Moze sie zwroci! :P
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

A widziałeś screena z wygraną czy tylko czytałeś o tym? Paru się juz chwaliło wygranymi ale jakoś nikt tego nie udowodnił...
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
levisq
x3tc

Post by levisq »

Nooo u nas tez był taki jeden... i do tej pory go nie widać... a z 10 razy wygrał

pozdrawiam :fg:
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Nooo... jego miałem na myśli :D
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Piqu¶
x2

Post by Piqu¶ »

:lol: Czy on się w ogóle pokazał na forum po tym szumie ze screenami?? :D

-Pozdro,
-Piquś
NoreX
x4

Post by NoreX »

a przeciez podrobic takiego screena to nie problem, wystarczy porsciutki skrypcik zrobic ktory umiesci co trzeba w logu....
levisq
x3tc

Post by levisq »

Piquś wrote::lol: Czy on się w ogóle pokazał na forum po tym szumie ze screenami?? :D
-Piquś
z byka żeś spadł ? facet poprostu miał wybujałą fantazję :fg:

pozdrowienia
Piqu¶
x2

Post by Piqu¶ »

Nie no, wiem przecież, że walił kromy, ale po tej "nagonce" na niego po prostu go wcięło.... ani screenów, ani gościa! :lol:

-Pozdro,
-Piquś
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Piquś wrote:Nie no, wiem przecież, że walił kromy, ale po tej "nagonce" na niego po prostu go wcięło.... ani screenów, ani gościa!
No, pisał jeszcze potem :wink: . Chwalipiętą był Randor a ten post jest też tu: http://tinyurl.com/3tfer
levisq
x3tc

Post by levisq »

Sauron11 wrote:
Piquś wrote:Nie no, wiem przecież, że walił kromy, ale po tej "nagonce" na niego po prostu go wcięło.... ani screenów, ani gościa!
No, pisał jeszcze potem :wink: . Chwalipiętą był Randor a ten post jest też tu: http://tinyurl.com/3tfer
Eh... SAU juz myslałem ze sobie odpuscisz... leżącego się nie kopie....

pozdrawiam
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

levisq wrote:Eh... SAU juz myslałem ze sobie odpuscisz... leżącego się nie kopie....
Nie wszyscy wiedzieli, a warto było przypomnieć kto u nas wygrał na loterii :P
Piqu¶
x2

Post by Piqu¶ »

Ja wiedziałem, że o Randora chodziło, ale byłem (jestem :P ) tego samego zdania, co Levisq. :D Chociaż z drugiej strony, jak już się zaczęło... spójrzcie na jego sygnaturkę, co w niej nie pasuje? :o Istny spec od sprzętu! :lol: :lol: :lol:

-Pozdro,
-Piquś
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Piquś wrote:Ja wiedziałem, że o Randora chodziło, ale byłem (jestem :P ) tego samego zdania, co Levisq. :D Chociaż z drugiej strony, jak już się zaczęło... spójrzcie na jego sygnaturkę, co w niej nie pasuje? :o Istny spec od sprzętu! :lol: :lol: :lol:

-Pozdro,
-Piquś
No, toś go skopał... po nerach!
Jak tak dalej pójdzie, trzeba bedzie ogłosić konkurs na; mistrza walki z przeciwnikiem przywiązanym do krzesła. :lol:
No dobra, za te duby smalone o wygranej, należało mu się.
Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
qui-stay-gon
x2

Post by qui-stay-gon »

Kurde w bajki nie wieżcie na loteri nieda się wygrać , przynajmniej mi się to nie udało. A co do podrobionego skrina to jest możliwe

liczy się tylko kasa i zyski
mephir
x2

Post by mephir »

Prawdę mówiąc to mam nadzieję, że nie da się wygrać (ale i tak gram na loterii :) ), gra z taką ilością kasy jaka jest proponowana w loteriach po prostu nie miała by sensu, była by nudna. Raz użyłem skryptu dodającego ileś tam miliardów kredytów.... koszmar, na wszystko człowieka stać, nie ma sensu niczego budować... nie ma to jak samemu dojść do fortuny... o to chodzi w tej grze.
Enzo
x3tc

Post by Enzo »

Witam Forumowiczów,

Całkowicie popieram mephira, co do wygranej w loteri.
Wydaje mi się, że twórcy zaimlementowali w grze rachunek prawdopodobieństwa, który pewnie określa, że po zkupieniu kilku miliardów losów, wygrywasz pieniążki w loterii. Zrobili w ten sposób wygranie zupełnie nieosiągalnym, bo kto zamierza wydać kilka mialiardów kredytów aby wygrać?
Visconius
x2

Post by Visconius »

Ja zmaierzam. :D
Co nie zmienia faktu że finansowo całkiem mi sie powodzi. :lol: Zresztą popatrzcie na statystyki postaci (pod P) jest tam pozycja ilość kupionych losów i ilość wygranych na loterii. :twisted: Już wkrótce mój skarbie :)
Vill
x2

Post by Vill »

Aha, kolega Enzo ma calkowita racje. Gdziesik na ang forum czytalem wypowiedz czlowieka z Egosoftu, co to powiedzial, iz "szansa na wygrana na loterii jest taka jak w rzeczywistym swiecie" (cytat mniej wiecej dokladny - z pamieci). Oczywiscie, mogl blefowac.
Temporalily suspended in a time lapse...

Return to “Polskie / Polish X-Forum”