bo strona x2source mi nie działa niestety (neostrada .... )
zna ktoś jakąś ciekawą witrynę ??
Skrypty ?? - gdzie szukac ??
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
-
-
Dobrze, ze masz świadomość jak to brzmi. Nie takie historie tu czytaliśmy, ostatnio to był chyba jakiś kuzynO$$I[EAA] wrote: Wiem ze to glupio zabrzmi ale plyte razem z pudelkiem pozycylem kumplowi i jakos nie moge sie z nim zkontaktowac.![]()

Zarejestruj grę, inaczej będziemy musieli to konto trwale zablokować.
-
Powiedzia?em to co chcia?em powiedziec, jak mi nie wierzysz to mnie zablokuj.
Nie obchodzi mnie to czy mi wierzysz czy nie.
Sam jestem wkorwoiny ze kazdy mi na to zwraca uwage i ze ja bylem taki po**** ze pozyczylem ta gre.
Jak tak bardzo chcesz, to pojde do sklepu i kupie nowa gre tylko daj mi miesac czasu zeby uzbierac kase.
Pozdr.Oskar
Nie obchodzi mnie to czy mi wierzysz czy nie.
Sam jestem wkorwoiny ze kazdy mi na to zwraca uwage i ze ja bylem taki po**** ze pozyczylem ta gre.
Jak tak bardzo chcesz, to pojde do sklepu i kupie nowa gre tylko daj mi miesac czasu zeby uzbierac kase.
Pozdr.Oskar
-
A widzisz - powinno Cię to obchodzić. To Ty masz udowodnić, że posiadasz oryginał. Potwierdzeniem jest znaczek przy nicku. Jesteś użytkownikiem od dawna, więc znasz zasady forum.O$$I[EAA] wrote:Powiedzia?em to co chcia?em powiedziec, jak mi nie wierzysz to mnie zablokuj. Nie obchodzi mnie to czy mi wierzysz czy nie. Jak tak bardzo chcesz, to pojde do sklepu i kupie nowa gre tylko daj mi miesac czasu zeby uzbierac kase.
Jak będziesz dysponował kodem do rejestracji daj mi znać na PW lub mejla. Do tego czasu konto będzie zablokowane.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.