celnicy to idioci a zwałszcza ci borońscy

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

kotjinks
x2

celnicy to idioci a zwałszcza ci borońscy

Post by kotjinks »

szybuje sobie spokojnie z zamiarem zakupu uzbrojenia dla mojego ślicznego niszczyciela..od czasu do czasu tylko jakieś stukniecie... to kolejny twardziej niemał zamiaru zejść mi skursu i rozmamlał się na moim caceńku jak to się mówi "duży może wiecej"...jestem na środku sektora w kingdom end czy jakoś tam...nagle komputer pokładowy informuje mnie że jakiś boroński liliputek albo raczej konik morski skanuje moją ładownie...
niby nic takiego nie wiozłem...żadnych niewolników...ziela...myśle sobie że da mi spokój...
a ten ślepy idiota każe mi wyrzucić miny albo będzie zemną źle...pan każe sługa musi...
jak on taki wredny to mu je uzbroiłem...coś ze 100-ka ich była...niestety oddaliłem się żeby czasami nie było na mnie...chciałbym widzieć co tam się działo... :) :) :) :)
Indoctrine
x3tc

Post by Indoctrine »

Za zrobienie takiego czynu w ojczystym systemie Boronów jesteś u mnie na czarnej liście :twisted:

Trzeba miec Splicką krew by tak postępować :evil:
:boron: W następnym wcieleniu będę Borońską Księżniczką :P :boron:
Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

kotjinks, setka?!?!? Zajrzyj tam, możesz mieć ładny WŁASNY sektor. W dodatku nieźle usytuowany. Chyba że nieprofesjonalnie wyrzuciłeś te miny, Boronek mówił coś o tym, aby wyrzucić je wszystkie w jednym miejscu? :twisted:
A i tak będzie na Ciebie, nie znasz Boronów, czepiają się jak teściowa parapetu - zajrzyj w statystyki.
Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

kotjinks --> a moze wrecz Kt Ji'Nks --> podaj, jakim niszczycielem latasz i gdzie mozna Cie spotkac. A potem zacznij pisac testament.
kotjinks
x2

Post by kotjinks »

argońskim jest wszechstronny...a co do pokojowych boronów to ich działo jonowe też nie jest świete razi wszystko co ma w zasiegu...chcieli to mają...

Return to “Polskie / Polish X-Forum”