Ludziska pomocy !!! mam 2 problemy i nie wiem co robic...

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Hurin

Ludziska pomocy !!! mam 2 problemy i nie wiem co robic...

Post by Hurin »

Czesc

Pomozcie prosze w 2 sprawach:

1. Czy mozna sprzedac statek - jesli tak to gdzie i w jaki dokladnie sposob?
2. Co oznacza opcja, ze statek osiaga okreslona predkosc z mozliwoscia jej rosszerzenia do wiekszej wartosco np.

Argoński Odkrywca
Prędkość: 81.71 (490.27)W jaki sposob on osiagnie 490.27 ???

Kupilem juz do niego wszystkie mozliwe tuningi silnika i wyciska tylko 312 z kawalkiem. To samo dotyczy innych moich statkow.

Prosze o pomoc w tej sprawie.

Pozdrawiam
BQB
x2

Post by BQB »

Do poki nie zarejestrujesz gry, nie pomoge. Jak zarejestrowac? Wpisz ten drugi kod z ksiazeczki do profilu na forum i pojawi sie pod twoim nickiem taki zielony "ptaszek". Do poki nie zarejestrujesz gry, w moich oczach bedziesz wygladal jak pirat.
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

A nie miales przypadkiem jakiejs stluczki? Albo bojki z silniejszym? ;) Ty jak ze strupem chodzisz, to tez nie zaiwaniasz full speedem, co nie?
Sauron11
x3tc

Re: Ludziska pomocy !!! mam 2 problemy i nie wiem co robic..

Post by Sauron11 »

Hurin wrote:Pomozcie prosze w 2 sprawach:
Witka!
1 i 2) Wszystkie porady i rozwiązania takich i innych problemów, znajdziesz już umieszczone na forum. Przeczytaj najpierw inne posty zamiast zadawać pytańia od razu po pierwszym zalogowaniu się tutaj.
3) Marcyś i BQB obaj dobrze gadają :wink:
4) Pilnie zarejestruj grę online.
5) Przy umieszczaniu postów nadawaj krótki i treściwy temat, ale nigdy typu "ludzie pomocy!" bo możesz osiągnąć efekt odwrotny do zamierzonego (nikt nie lubi krzykaczy). W temacie w dwóch słowach umieść problem i czekaj na odpowiedzi :) .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

Sauron11 wrote:5) Przy umieszczaniu postów nadawaj krótki i treściwy temat, ale nigdy typu "ludzie pomocy!" bo możesz osiągnąć efekt odwrotny do zamierzonego (nikt nie lubi krzykaczy). W temacie w dwóch słowach umieść problem i czekaj na odpowiedzi :) .
Do tego chcałbym dodać, że jako temat powinno napisać się conajmniej 2 słowa, bo inaczej funkcja szukania w forum nie bedzie działała na ten thread.

klarix
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

klarix wrote:Do tego chcałbym dodać, że jako temat powinno napisać się conajmniej 2 słowa, bo inaczej funkcja szukania w forum nie bedzie działała na ten thread.
No tak, oczywiście racja, "w dwóch słowach" miało oznaczać, że temat powinien być krótki, to takie powiedzenie :) .

Return to “Polskie / Polish X-Forum”