Czesc
Pomozcie prosze w 2 sprawach:
1. Czy mozna sprzedac statek - jesli tak to gdzie i w jaki dokladnie sposob?
2. Co oznacza opcja, ze statek osiaga okreslona predkosc z mozliwoscia jej rosszerzenia do wiekszej wartosco np.
Argoński Odkrywca
Prędkość: 81.71 (490.27)W jaki sposob on osiagnie 490.27 ???
Kupilem juz do niego wszystkie mozliwe tuningi silnika i wyciska tylko 312 z kawalkiem. To samo dotyczy innych moich statkow.
Prosze o pomoc w tej sprawie.
Pozdrawiam
Ludziska pomocy !!! mam 2 problemy i nie wiem co robic...
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
-
-
Re: Ludziska pomocy !!! mam 2 problemy i nie wiem co robic..
Witka!Hurin wrote:Pomozcie prosze w 2 sprawach:
1 i 2) Wszystkie porady i rozwiązania takich i innych problemów, znajdziesz już umieszczone na forum. Przeczytaj najpierw inne posty zamiast zadawać pytańia od razu po pierwszym zalogowaniu się tutaj.
3) Marcyś i BQB obaj dobrze gadają

4) Pilnie zarejestruj grę online.
5) Przy umieszczaniu postów nadawaj krótki i treściwy temat, ale nigdy typu "ludzie pomocy!" bo możesz osiągnąć efekt odwrotny do zamierzonego (nikt nie lubi krzykaczy). W temacie w dwóch słowach umieść problem i czekaj na odpowiedzi

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
- Moderator (Polski)
Do tego chcałbym dodać, że jako temat powinno napisać się conajmniej 2 słowa, bo inaczej funkcja szukania w forum nie bedzie działała na ten thread.Sauron11 wrote:5) Przy umieszczaniu postów nadawaj krótki i treściwy temat, ale nigdy typu "ludzie pomocy!" bo możesz osiągnąć efekt odwrotny do zamierzonego (nikt nie lubi krzykaczy). W temacie w dwóch słowach umieść problem i czekaj na odpowiedzi.
klarix
-
No tak, oczywiście racja, "w dwóch słowach" miało oznaczać, że temat powinien być krótki, to takie powiedzenieklarix wrote:Do tego chcałbym dodać, że jako temat powinno napisać się conajmniej 2 słowa, bo inaczej funkcja szukania w forum nie bedzie działała na ten thread.