Problemik ... chyba SPOJLER!!

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

marko77
x2

Problemik ... chyba SPOJLER!!

Post by marko77 »

Witam.
Od dłuższego czasu zarywam nocki nad X2, dorobiłem się już małej fortunki ale utknęłem w fabule, powiedziałbym wręcz że w jakiś dziwny sposób.
Nie wiem dokładnie jakie są obyczaje na forum (bo piszę pierwszy raz).
Spoiler
Show
Powiedzmy tak ... wykonałem misję z fabuły i miałem polecieć z kimś się spotkać w sektorze Antygony czy jak jej tam :D ... spotykam się ... gadam ... ale jedyną odpowiedź jaką mam do wyboru to : "mam coś jeszcze do załatwienia, spotkamy się później" czy jakoś tak ... no i nie mogę ruszyć z fabułą dalej ... obleciałem już przynajmniej połowę mapki natłukłem piratów i innych ale dalej stoję w miejscu ...

delikatnie się zdrażniłem ... jeśli ktoś po moim zakręconym opisie doszedł o co mi chodzi to pliss jakąś małą podpowiedź co zchrzaniłem na priv :) będę wdzięczny ;)

Pozdrawiam
Marek
xper
x2

Post by xper »

--->
Spoiler
Show
spróbuj pogadać z Bertem w Antigone Memorial siedzi w statku Sayen II powinno ruszyć dalej
PoczątQjący / Zafascynowany
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

Spoiler
Show
xper wrote:---> spróbuj pogadać z Bertem w Antigone Memorial siedzi w statku Sayen II powinno ruszyć dalej
... a jak nie, to leć to Terracorp HQ.
klarix
Sauron11
x3tc

Re: Problemik ... chyba SPOJLER!!

Post by Sauron11 »

marko77 wrote:Od dłuższego czasu zarywam nocki nad X2, dorobiłem się już małej fortunki ale utknęłem w fabule, powiedziałbym wręcz że w jakiś dziwny sposób.
No hej, odpowiedź z pewnych względów nie idzie na priv :twisted:
1. Zarejstruj swoją oryginalną grę online (to pierwszy "obyczaj", wymagany :wink: )
2. Przeczytaj dokładnie wpisy w dzienniku pokładowym swojego statku - tam szukaj wszystkich wskazówek dotyczących kolejnych zadań do wykonania. Powinno być napisane co musisz teraz zrobić i co musiałeś wcześniej. Wszystko w logicznym ciągu :)
Black-Templar
x2

Post by Black-Templar »

Zmień statek na mniejszy. Może masz za duży i nie możesz zadokować w lądowniku. Siedząc w np m6 tej misji nie przejdziesz

Return to “Polskie / Polish X-Forum”