a wiecie co mnie najbardziej w tym cieszy? to że odkryłem go sam, a nad grą spędzam bardo mało czasu, jurz się wyćwiczyłem i potrafię brame odnaleźć w dosyć krótkim czasie,
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
KajtomatO wrote:zniszczona brama i 4 asteroidy, jeden ma rude o możliwościach wydobycia 30 a drugi 40!!!!!! i do obu da się wlecieć statkiem! w "normalnym świecie" jeszcze tego nie sptkałem,
To widzę, że jednak są na ciebie wypróbowane sposoby. Trzeba tylko zawisnąć w odpowiednim miejscu, chyba ja też spróbuję?KajtomatO wrote:jak nad tobą będzie wisiała matka które terz chce wejść na komputer to zrozumiesz dlaczego się tak spiesze
Najlepiej zawisnąć Novą z BHeptamiSauron11 wrote:To widzę, że jednak są na ciebie wypróbowane sposoby. Trzeba tylko zawisnąć w odpowiednim miejscu, chyba ja też spróbuję?KajtomatO wrote:jak nad tobą będzie wisiała matka które terz chce wejść na komputer to zrozumiesz dlaczego się tak spiesze![]()
Jones Abrahams wrote:Czy ktoś znalazł coś w nieznanych sektorach, oprócz asteroid, zniszczonych bram i czasami Khaaków?
Uno zarejestruj grę online.aja_on wrote:ekhm, przepraszam, ale jak wlasciwie odkrywa sie nowe sektory?