kody do x 2
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
kody do x 2
prosze jak ktos zna strone z w/w plikami lub sam je ma niech odpowie na posta
ok nieaktualne strona to www.x2source.com/mods/pafiledb.php?action=category&id=2
ok nieaktualne strona to www.x2source.com/mods/pafiledb.php?action=category&id=2
-
-
kody do x2
no ja was nie czaje!
u mnie dziala sciagnalem sobie skrypty z dzialu cheats uruchomilem w grze ukryty edytor skryptow postepowalem z instrukcjami i mam 200000000000cr niszczyciel Khaakow Boronska Plaszczke splickiego smoka i inne super wypasione statki za friko!!!!
ps edytor skryptow bardzo ciezko uruchomic! (meczylem sie z 30 minut jak nie wiecej) naciskamy shift pozniej t puszczamy shift puczczamy t i wpisujemy hereshallbewings jak wpiszecie to nie bedzie zadnej oznaki czy dzwieku ze dziala. o ile dobrze napisaliscie komende ukrytego edytora to jak nacisniecie s c s to bedziecie mogli go uruchomic. pozniej w edytorze wchodzimy enterem w komende edytor skryptow i najezdzamy na interesujacy nas skrypt i go uruchamiamy literka r
ps2 aha Twoj statek musi byc wycelowany tak by przez szybe widac bylo tylko pusta przestrzen nie przejmujcie sie niepowodzeniem w uruchomieniu.
u mnie dziala sciagnalem sobie skrypty z dzialu cheats uruchomilem w grze ukryty edytor skryptow postepowalem z instrukcjami i mam 200000000000cr niszczyciel Khaakow Boronska Plaszczke splickiego smoka i inne super wypasione statki za friko!!!!
ps edytor skryptow bardzo ciezko uruchomic! (meczylem sie z 30 minut jak nie wiecej) naciskamy shift pozniej t puszczamy shift puczczamy t i wpisujemy hereshallbewings jak wpiszecie to nie bedzie zadnej oznaki czy dzwieku ze dziala. o ile dobrze napisaliscie komende ukrytego edytora to jak nacisniecie s c s to bedziecie mogli go uruchomic. pozniej w edytorze wchodzimy enterem w komende edytor skryptow i najezdzamy na interesujacy nas skrypt i go uruchamiamy literka r
ps2 aha Twoj statek musi byc wycelowany tak by przez szybe widac bylo tylko pusta przestrzen nie przejmujcie sie niepowodzeniem w uruchomieniu.
-
kody do x 2
zreszta jak mi ktos nie wierzy to na stronie ktora wymienilem na poczatku(1 post) w dziale Scripting Guide jest dokladnie ten sam proces uruchamianie edytora jaki ja wam podalem
-
Re: kody do x2
W tej grze takie działania nie przyniosą Ci zysku[Wujek-Szajbus] wrote:mam 200000000000cr niszczyciel Khaakow Boronska Plaszczke splickiego smoka i inne super wypasione statki za friko!!!!.

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
kody do x2
moze zysku nie przyniosa ale ile radosci!!!Sauron11 wrote: W tej grze takie działania nie przyniosą Ci zysku![]()
zawsze marzylem o wlasnej stacji kosmicznej na jakims asteroidzie i olbrzymim statkiem(Argonski Mamut-nazywam go pieszczotliwie Big-Cyc)
teraz jest to mozliwe.
Edit S11: poprawa cytatu
-
-
-
-
-
poczytaj nowe prywatne posty
no kolego masz nowe wiadomosci

-
Wiecie, naprawdę Was nie rozumiem... Jasne, co kto lubi, ale naprawdę chcecie natrzaskać skryptami kasy w jeden dzień?!? I co dalej? Tydzień gry i na półkę? Przecież to tak jakby znać swoją przyszłość! I potem co, położyć się i czekać na koniec? Jaki sens miałoby dalsze życie, gdy dokładnie wiesz co spotka Cię za rogiem i nie możesz tego zmienić? To przekleństwo!
Wiele osób wałkuje tu sprawę dochodzenia do wszystkiego własnym sumptem, własnym pomyślunkiem, małymi kroczkami. I dokładnie to jest kwintesencją tej gry. Kajto, zobacz ile radochy sprawiło Ci samodzielne odnalezienie ukrytego sektora, czy nie tak samo byłoby gdybyś z własnej pracy dorobił się np. M2? Wyskryptujesz kasę, statki, zostaniesz Panem Świata... I co dalej? Czy nie ominie Cię cała zabawa?
Rozwaliłem raz Osprey'em Bazę Piracką - zero emocji, stanąłem i tłukłem, rozpadła się, po rybach... Uwierzcie, samodzielne dochodzenie do wszystkiego da Wam znacznie więcej frajdy! I zabawę na długie miesiące.
W życiu, gdy dostaniesz pokaźny spadek lub wygrasz na loterii możesz, jeśli masz dość zdrowego razsądku, ustalić sobie kolejne cele, dotychczas nieosiągalne, ale gry są nieco bardziej ograniczone. Czy naprawdę chodzi o to, by skończyć zabawę w tydzień, może miesiąc?
Pozdrawiam
Wiele osób wałkuje tu sprawę dochodzenia do wszystkiego własnym sumptem, własnym pomyślunkiem, małymi kroczkami. I dokładnie to jest kwintesencją tej gry. Kajto, zobacz ile radochy sprawiło Ci samodzielne odnalezienie ukrytego sektora, czy nie tak samo byłoby gdybyś z własnej pracy dorobił się np. M2? Wyskryptujesz kasę, statki, zostaniesz Panem Świata... I co dalej? Czy nie ominie Cię cała zabawa?
Rozwaliłem raz Osprey'em Bazę Piracką - zero emocji, stanąłem i tłukłem, rozpadła się, po rybach... Uwierzcie, samodzielne dochodzenie do wszystkiego da Wam znacznie więcej frajdy! I zabawę na długie miesiące.
W życiu, gdy dostaniesz pokaźny spadek lub wygrasz na loterii możesz, jeśli masz dość zdrowego razsądku, ustalić sobie kolejne cele, dotychczas nieosiągalne, ale gry są nieco bardziej ograniczone. Czy naprawdę chodzi o to, by skończyć zabawę w tydzień, może miesiąc?
Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
-
protestuje!!! ja posiadam dwa sejwy: jeden zrobiłem zaras po ukączeniu wątu fabularnego, i nie ma tam cienia skryptu! oraz drugi: w którym używam skrypty, ale tylko te ciekawae (Nie na kase) typu że sobie postawie ksenońską stacie, bez skryptów nie miał bym szans na posiadanie ksenońskich staci, a poco mi ksenońska stacia? a tak się pobawić, ja w tym odkrytym sektorze postawiłem stacie, i to jest teraz moja kwatera kłówna
, i powoli rozkręcam tam interes 
lubie sobie także robić przeciwników, zdecydowanie najczeńsciej używam skrypty do kereowania statków, wiecie jak fajnie jest sobie wykreować 10 klastów kachaków! (i potem dostać od nich po tyłku
) najlepsze jet jak się to wymknie z pod kątroli i kahaki zatakują sektor... możecie sobie wyobrazić jak fajnie to wygląda? (ci co mają mwm to mogą
)

lubie sobie także robić przeciwników, zdecydowanie najczeńsciej używam skrypty do kereowania statków, wiecie jak fajnie jest sobie wykreować 10 klastów kachaków! (i potem dostać od nich po tyłku

-
Kajto, to nie był zarzut. Każdy gra jak lubi. Po prostu wyraziłem swój stosunek, dezaprobatę powiedzmy, dla takich działań, które, w moim pojęciu, wypaczają sens gry. Być może uda mi się kogoś przekonać, lub choćby zmusić do zastanowienia. I to wszystko.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
taa
Walka z wiatrakami Jones. Ci co bawia sie roznymi dodatkowymi rzeczami bawic sie beda. Ci ktorzy nie zamierzaja dopisywac sobie wszelkich dobr - nie beda zakladam tego robic. Poza tym wez pod uwage czasem czas i wiek
Nie kazdemu sie zapewne chce czekac, a i wielu tez moze nie posiadac az tyle czasu zeby bawic sie w zmudne przedsiewziecia, ktore doprowadzilyby do milionowych zyskow.
Wiec dajmy spokojnie jednym mlocic wszystko co lata i stawiac to co niestawialne, innym pomalu wypracowywac sobie garba
Z garbatym pozdrowieniem...

Wiec dajmy spokojnie jednym mlocic wszystko co lata i stawiac to co niestawialne, innym pomalu wypracowywac sobie garba

Z garbatym pozdrowieniem...

Uprasza sie wszystkich - o przejscie pod ten adres: http://www.xudb.pl/ jesli chca uczestniczyc w forumowch dywagacjach.
-
Deady, obawiam się, że masz rację...
Tyle, że ja zawsze gram paladynem
No... może prawie zawsze...
Pozdrawiam

Tyle, że ja zawsze gram paladynem

No... może prawie zawsze...
Pozdrawiam