Nielegalne Imperium :)

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Black-Templar
x2

Nielegalne Imperium :)

Post by Black-Templar »

Hej czy ktoś już próbował żyć tylko z rozboju , narkotyków i wódzi? Czyli stawiać tylko nielegalne fabryki , nie kupywać statków tylko je zdobywać , większą część surowców pozyskiwać z grabieży, a z misji bbs brać tylko te w których można komuś zrobić krzywdę :lol: .? :pirat: Ja próbuję już od kilku dni w realiach MWM i jest X-tremalnie trudno i X-tremalnie fajnie. Polecam dla znudzonych stawianiem elektrowni i dobrymi układami z rasami :twisted: . Może ktośmi podpowie gdzie można umieścić ( z zyskiem 8) fabryki bliss i destylarnie na razie mam ich 3 (w brennan's triumph , ceo's doubt ,good faith-nowy sektor) i sprzedają na max cenach i nie mają więcej niż po 5 jednostek ziela (działek?) na stanach. :twisted:
Royu
x2

Post by Royu »

mam juz jedna fabryke ziela i planuje rozwinac to dzialalnosc
niezle zyski, pozatym poluje na staki innych ras i je sprzedaje;
calkiem niezla kasa a reputacja spada powoli jak sie nie zabije pilota :twisted:
Randor
x3

Post by Randor »

Ja mam Wódke i Ziele W "Sizwell" i też bardzo pięknie mi się wszystko sprzedaje :D
Hardware:
Proc: Core T2350 x2
Grafa: GeForce Go 7300 512 MB
Pamięć: Asus 512 MB x2
Software: Windows XP Pro SP 3

P.S.
To właśnie dla tego nie gram w X-series :D
[ external image ]
Black-Templar
x2

Post by Black-Templar »

Udało mi się zdominować całą przestrzeń :twisted: x2 jeśli chodzi o materiały nielegalne :twisted: . Cała konkurencja ( przynajmniej ta o której wiem) spotkała roje szerszeni i zwinęła manatki :D . Mam juz ok 10 fabryk bliss , 4 min miażdzących i 6 gorzelni kasa jest z tego akurat wystarczająca do ciągłego rozwoju (cóż ziele się super sprzedaje ale do zysków z elektrowni to mu jeszcze daleko :( ). Moje sektory są patrolowane przez modyfikowane Igunany (w MWM mają siłę ognia m6 i 100 osłon ale kosztują ponad 4 mln) a ja odkładam kasę na uzbrojonego po zęby albatrosa :twisted: i zaczynam przejmować rynek uzbrojenia :lol:
Pozdrowienia dla wszystkich :twisted: :skull: :pirat:

Return to “Polskie / Polish X-Forum”