Gram codziennie! Wciąga jak żadna gra. Mam 9 fabryk (polecam umieścić w Reservoir of Tranquility, sektor Boronów) jest tam bardzo duży ruch

Pozdrawiam wszystkich handlowców
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Nie wiem jakie macie wersje gry. Moja to v1.3 PL. W mojej wyświetliło mi napis modified.Indoctrine wrote:Skrypty i mody miałyby przerywać fabułę ?? Nic o tym nie wiem
Sprawdzałem kilka i jakoś wątek przygodowy działa dalej..
Do pavlo76: Jakiś dziwny jesteś. Bez urazy. Chcesz mi wmówić, że nie chciałeś nigdy poznać całego wszechświata? To jak zamierzasz handlować? W sektorze, w którym rozpocząłeś grę? Życzę udanego handlu!Pavlo76 wrote:Edytuj post i wstaw spoiler... nie każdy zna mapy i nie każdy chce znać...
W takim razie jest tu całkiem sporo "dziwnych". Jeden z nich kiedyś napisał, że cała zabawa w X polega na odkrywaniu. Ja też się do nich zaliczam. Mam wydrukowaną mapę od początku gry i w zasadzie z niej nie korzystam. Naprawdę bawi mnie własnoręczne odkrywanie dokąd prowadzi kolejna "gałązka". To naprawdę takie dziwne?christos wrote: Do pavlo76: Jakiś dziwny jesteś. Bez urazy. Chcesz mi wmówić, że nie chciałeś nigdy poznać całego wszechświata? To jak zamierzasz handlować? W sektorze, w którym rozpocząłeś grę?...
Po prostu niektórzy wolą sami odkryć mapę, nieznane sektory, itp. Nikt ci nie broni o tym pisac - po to jest własnie magiczny znaczek spoiler - kto nie chce nie czyta...christos wrote:Do pavlo76: Jakiś dziwny jesteś. Bez urazy. Chcesz mi wmówić, że nie chciałeś nigdy poznać całego wszechświata? To jak zamierzasz handlować? W sektorze, w którym rozpocząłeś grę? Życzę udanego handlu!
Można kupić stateczek, który ma prędkość 1009 i z użyciem SETA poznać wszechświat bardzo szybkoSpróbuj, to nie boli...
Z poważaniem dla Tych, którzy odkrywają coraz to nowsze sektory świata X.