Różne sprawy Off-topic

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Jones Abrahams
x2

Różne sprawy Off-topic

Post by Jones Abrahams »

Ej, dopiero sie rozkręcałem! I gdzie teraz się z Levisqiem będziemy wytrząsać nad niepoprawnością dzisiejszej młodzieży? Sauron, dyć Levisq sugerował cobyś przerzucił posty do innego topic'u, proszę zrób to teraz, ten temat zdecydowanie nie jest wyczerpany. A, i nazwę topic'u też możesz zmienić...
Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
levisq
x3tc

Post by levisq »

Popieram Jones'a w całej rozciągłosci... nie dobry Sauron chyba mu podstawie noge na schodach w szkole, nie.. albo dam mu w ucho az mu sie kredki z tornistra wysypia... oczywicie po zniszczeniu pierscienia 8) :fg:

z poważaniem L.
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Proponuję solówę po lekcjach :twisted:
W szkole to jeszcze Pani zobaczy i uwagę do dzienniczka wpisze.
levisq
x3tc

Post by levisq »

Może lepiej nie... jeszcze Matce naskarży i bedzie chryja do kwadratu... ojciec da szlaban na kompa albo jeszcze gorzej wp... spusci... a tu trza w X2 grac... a jak z boląca d.. usiąść do kompa?Lepiej mu pinezkę na krzesło podłożyc albo w buty ostów nakłaść...

:fg:
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Patrzaj, a on się chyba nic nie boi. Albo przeciwnie, cichy jakiś się zrobił... :D
ergo
x3tc

Post by ergo »

hehe, znalezli sie ... starszyzna ! :D nie wytrzasac sie nad kwiatem mlodziezy :wink:

jakbyscie nigdy nie chodzili do szkoly i nie robili bledow ;)
levisq
x3tc

Post by levisq »

ergo wrote:hehe, znalezli sie ... starszyzna ! :D nie wytrzasac sie nad kwiatem mlodziezy :wink:

jakbyscie nigdy nie chodzili do szkoly i nie robili bledow ;)
My? w życiu, absolutnie, urodziliśmy sie chodzacymi ideałami, jak kazdy rodzic oczywiscie:))

pozdrawiam:))
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

KajtomatO, zauważam u Ciebie wyraźną poprawę.
Brawo!!! Ale pamiętaj, Wielki Brat czuwa.
Tu należy się wyjaśnienie młodszym, nie lubiącym słowa pisanego, Wielki Brat nie został wymyślony przez tfórcuf reality show, lecz przez pana Jerzego Orwell'a i występuje w jego znakomitej powieści pt. Rok 1984. Nota bene pierwszy raz czytałem tę powieść w wydaniu podziemnym w roku 1984 bodajże. I zarówno wtedy, jak i dziś nie mogę oprzeć się wrażeniu, że świat nieuchronnie zmierza do tego, by stać się jakim go Orwell opisał w latach czterdziestych XX-ego wieku. A przez krótką chwilę myślałem, że jednak się mylił...
Pozdrawiam
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Pewnie. Zwlaszcza ze wiekszosc ma ochote wytrzebic czujace i myslace boronsko-argonskie jednostki i zalac swiat bezmyslnym, brutalnym i spelniajacym sie wylacznie w systemie pan-sluga splickim nasieniem.
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Myślę sobie, tak czująco trochę, że Splici są zbyt prostolinijni by bawić się w kontrolę umysłów, natomiast Boroni...
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

I tak zawsze chodzi o wladze. A o co chodzi Splitom, wsrod ktorych nie liczy sie jednostka? :twisted: :D
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Zawsze, wszystkim chodzi o władzę, ale Splici nie udają miłujących pokój :twisted:
Sauron11
x3tc

Re: Jones Abrahams dostanie zaraz w ucho

Post by Sauron11 »

Jones Abrahams wrote:Ej, dopiero sie rozkręcałem! I gdzie teraz się z Levisqiem będziemy wytrząsać nad niepoprawnością dzisiejszej młodzieży?
Treść dyskusji nie była zgodna z tematem, jak chcecie sobie pogadać to na PM.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
General Tatarin
x4

Post by General Tatarin »

wytłuc wszystkich boronów :boron: i soplitów :split: .... będzie spokój, a na marginesie, splici, boroni i piramidianie mają strasznie brzytke mo**y, teladiane wyglądają znośnie natomiast reszta tej rodzinki...

ps ZNOWU OFFTOPICK :):):):)
:)
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Esteta sie znalazl... pewnie kochales sie w "pieknej" Sayi? Inna sprawa, ze dziewczyny pokazuja tylko w argonskich statkach. Czy widzieliscie boronskie, splickie, jaszczurze lub paranidianskei pilotki? Jakby co, prosze o screena z rozkladowka.
Usul
x2

Post by Usul »

Jaszczurzych kobiet nie zobaczysz, bo siedzą w domach i wysiadują jajka. Borońskie pilnują basenów rodzinnych, Splickie czyszczą broń, a Paranidianie to fanatycy religijni i nie pokazują swoich kobiet.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Marcybiskup wrote: Inna sprawa, ze dziewczyny pokazuja tylko w argonskich statkach. Czy widzieliscie boronskie, splickie, jaszczurze lub paranidianskei pilotki?
Marcy, przecież jak patrzysz na Teladianina to patrzysz na dziewczynę i do tego dziewczynę-pilota :wink:
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Indoctrine
x3tc

Post by Indoctrine »

Nie masz racji, Teladianki po prostu jako gady nie różnią się praktycznie wyglądem od Teladian :) (zobacz na ziemskie gady, samice sa nawet przeważnie większe).

Paranidzi, czort ich wie. Są fanatykami religijnymi, ale to nie znaczy, że muszą być od razu talibami :lol: My po prostu nie mamy pojęcia na temat ich płciowości... Dlaczego mają mieć dwie płcie? :D

Splici.. Tak, ci są prawdziwymi szowinistami, i na pewno ich kobiety nie czyszczą broni, służą im jedynie do rozrodu. :/

A Boroni :) Cóż, mało Boronek lata w kosmosie, ale nie są dyskryminowane, wszak ustrojem tej rasy jest monarchia z królową na czele :) Są bardziej spokojne i uduchowione, zajmują się sztuką, poezją i nauką. I dla mało wprawnego oka, sama twarz Borona od Boronki niewiele się będzie różnić(porównajcie twarze męskie i żeńskie ludzi innej rasy, na przykład murzynów, bez makijażu i zarostu możecie się pomylić).

No i zastanawiają mnie Khaaki, to jakieś owady jak rozumiem, czyli pewnie gdzieś gnieździ się królowa roju?
:boron: W następnym wcieleniu będę Borońską Księżniczką :P :boron:
Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Indoctrine wrote:Nie masz racji, Teladianki po prostu jako gady nie różnią się praktycznie wyglądem od Teladian :) (zobacz na ziemskie gady, samice sa nawet przeważnie większe).
Obstaje przy swoim, Teladianie są jak społeczeństwo z Seksmisji - wszyscy osobnicy to samice :wink:
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Indoctrine wrote: A Boroni :) Cóż, mało Boronek lata w kosmosie, ale nie są dyskryminowane, wszak ustrojem tej rasy jest monarchia z królową na czele :) Są bardziej spokojne i uduchowione, zajmują się sztuką, poezją i nauką. I dla mało wprawnego oka, sama twarz Borona od Boronki niewiele się będzie różnić(porównajcie twarze męskie i żeńskie ludzi innej rasy, na przykład murzynów, bez makijażu i zarostu możecie się pomylić).
To Boroni mają płcie?!? Qrcze, zawsze mi się wydawało, że oni to jak ślimacy... :D

Return to “Polskie / Polish X-Forum”