Pytanko co do fabuły
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Pytanko co do fabuły
Mam pytanie. Przeszedłem misję w kturej ratuję "ojca" i w kturej "brat" ginie. Czy są jakieś puźniejsze misje związane z główną fabułą gry i jak je uruchomić.
Last edited by MAG1 on Mon, 21. Jun 04, 15:20, edited 2 times in total.
-
-
-
-
Re: Pytanko co do fabuły SPOILER
MAG1 wrote:SpoilerShowMam pytaniePrzeszedłem misję w kturej ratuję "ojca" i w kturej "brat" ginie. Czy są jakieś pużniejsze misje związane z główną fabułą gry i jak je uruchomić.
wrrr... który pisze sie od zawsze przez o z kreska.....
patrzcie troche co piszecie bo az sie wlosy jeza....
pozdrawiam
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
-
Spoiler
Show
bedzie to zwykly krzyk rozpaczy, nic nie wnoszacy do dyskusji, majacy wylacznie na celu wypowiedzenie tego, co 'lezy na watrobie'
Mianowicie : X2 pod wzgledem fabularnym jest tak samo tragicznie zenujacy, jak x:btf... Dno dna... Kto im ja pisla ? Ktokolwiek z tego forum stworzylby bez porownania lepszy watek ! Niestety, globalnie jestem mocno rozczarowany ta gra... Aczkolwiek gdyby wprowadzic troche zmian (glownie statystyki ekonomiczno/logistyczne) - ktorych kompletnie brak - moze to byc platforma dla zapierajacych dech w piersi przygod ! Miejmy nadzieje, ze za trzy chwile powyrastaja jakies piekne mody... Coz, pozostalo mi teraz zabranie sie za Massive War...

Last edited by xor on Mon, 21. Jun 04, 11:48, edited 1 time in total.
-
levisq -> Ty nie jesteś przypadkiem polonistą jakimś??
A tak pozatym jesteśmy ludźmi popełniamy błędy, ja się staram popełniać ich jak naj mniej.
Ogólnie jestem "Dysgrafem" i "Dysortografem".
A co do reszty ludzi popełniających błędy
Zawsze pozostaje słownik i M$ Word 2k3.
A jak kogoś nie stać to jest jeszcze OpenOffice
A tak pozatym jesteśmy ludźmi popełniamy błędy, ja się staram popełniać ich jak naj mniej.

Ogólnie jestem "Dysgrafem" i "Dysortografem".
A co do reszty ludzi popełniających błędy

Zawsze pozostaje słownik i M$ Word 2k3.
A jak kogoś nie stać to jest jeszcze OpenOffice

Hardware:
Proc: Core T2350 x2
Grafa: GeForce Go 7300 512 MB
Pamięć: Asus 512 MB x2
Software: Windows XP Pro SP 3
P.S.
To właśnie dla tego nie gram w X-series
[ external image ]
Proc: Core T2350 x2
Grafa: GeForce Go 7300 512 MB
Pamięć: Asus 512 MB x2
Software: Windows XP Pro SP 3
P.S.
To właśnie dla tego nie gram w X-series

[ external image ]
-
-
Off-topic
Popieram levisq'a (choć to off-topic), z grzeczności czy bardziej braku czasu nie zwracam uwagi każdemu, a rzeczywiście czasami włos się jeży. Tłumaczenie swoich błędów orto jakąś rzekomo wrodzoną dolegliwością to czyste lamerstwo. Ludzie sprawdzajcie swoje błedy, czytajcie własne posty przed wysłaniem, korzystajcie z Worda lub słownika...
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
O to, to!!!levisq wrote:Moj Kamil tez ponoc mial miec dysortografie... a okazalo sie ze to poprostu lenistwo... panowie czas sie wziac do nauki a nie robic z siebie ofiare losu...
pozdrawiam
Drobne błędy nie są tak bardzo rażące, ale ich nadmierne zagęszczenie powoduje wręcz niemożność odczytania postu.
Dysortografi i inni dys... naprawdę starajcie się nie sprawiać innym dyskomfortu.
Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
-
-
Czytanie od końca pomaga. Wyrazami, rzecz jasna. Tak pracowali podobno korektorzy gdy nie było komputerów. I błędów w książkach było jakby mniej...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
to dlatego, ze czlowiek ktory czyta dosc dobrze (powiedzmy po ukonczeniu podstawowki) czyta po kilka wyrazow na raz. Mozna zamienic w zdaniu w kilku wyrazach niektore litery , samogloski , lub spolgloski , wazne aby wyraz wygladal "podobnie" jak oryginalny. Czlowiek przeczyta to bez problemuJones Abrahams wrote:Czytanie od końca pomaga. Wyrazami, rzecz jasna. Tak pracowali podobno korektorzy gdy nie było komputerów. I błędów w książkach było jakby mniej...
Pozdrawiam

-
-
-
SAU wez przerzuc te posty w osobny watek, rodzi sie ciekawa dyskusja,
a wracajac do do dysleksji dysortografii i innych dys... to nie jest kwestia czepiania sie, powiem wam ze to tez jest kwestia dbania o ojczysty jezyk, fakt ze sam pisze czesto bez ogonkow, ale to jest niestety przywara wszystkich IRC'owców 10 lat na IRC'u zostawia slad, najgorzej jak sie pisze normalne dokumenty, wtedy dopiero robi sie koszmar (poprawcie w 20-sto stronicowym dokumencie wszystkie ogonki
) ale jezeli juz pisze bez ogonkow to na pewno nie napisalbym slowo który przez u, to poprostu sa nawyki ortograficzne, a to co panowie tu wyczyniaja pod wzgledem ortografii to napewno nie jest dobre... a czemu to sie tak dzieje? a wlasnie!! slowniki komputerowe, to co w wordzie jest zbawienne, to w innych mediach, typowo pisanych zaczyna siac zgroza, bo tu juz niestety nikt za was nie poprawi bezmyslnie napisanego wyrazu, dlatego warto nieraz 4 razy przeczytac post zanim wypuscisz dokument ( bo to jest dokumet) swiadczacy o twoim niedbalstwie, ew. nie obrazajac tu nikogo, bo nie mam zamiaru, swiadczacy mowiac dobitnie o niedouczeniu
nie chcialbym zahaczac o brak szacunku dla czytajacych tego typu wypociny
dla tego poprostu bede sie czepial dalej:)) a potrafie byc naprawde upierdliwy i przykry...
pozdrawiam
a wracajac do do dysleksji dysortografii i innych dys... to nie jest kwestia czepiania sie, powiem wam ze to tez jest kwestia dbania o ojczysty jezyk, fakt ze sam pisze czesto bez ogonkow, ale to jest niestety przywara wszystkich IRC'owców 10 lat na IRC'u zostawia slad, najgorzej jak sie pisze normalne dokumenty, wtedy dopiero robi sie koszmar (poprawcie w 20-sto stronicowym dokumencie wszystkie ogonki

pozdrawiam
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
-
-
levisq wrote:...bede sie czepial dalej:)) a potrafie byc naprawde upierdliwy i przykry...![]()
pozdrawiam

Myślę sobie, że jest jeszcze jedna przyczyna tych wszystkich dys... Nas uczono pisać ołówkiem i piórem, a czasem i po łapach za ort'y się wzięło. Nie wiem jak to wygląda teraz, lecz wydaje mi się, że zbyt wcześnie dzieciaki siadają do komputerów, które za nich poprawiają pisownię i liczą. Kto zna teraz tabliczkę mnożenia? Uczą tego jeszcze? Poza tym dys... jest baaaardzo skuteczną wymówką, jak zresztą wcześniej zaznaczyłeś.
Pozdrawiam